Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Maatwerk glasvezel

Maatwerk glasvezel

Wanneer u op zoek bent naar glasvezelbekabeling heeft u de keuze uit kant en klare patchkabels in diverse lengtes en afgemonteerd met connectoren, maar er kan ook gekozen worden voor een glasvezelkabel op maat. Door gebruik te maken van glasvezelbekabeling op maat profiteert u van meerdere voordelen.

Wij bieden glasvezelkabels, zowel singlemode als multimode, per meter op rol aan. U kunt kiezen uit OS2 single-mode en OM2, OM3 of OM4 multimode. Singlemode wordt veelal toegepast voor de langere afstanden en multimode voor de kortere afstanden. De connectoren die af fabriek afgemonteerd kunnen worden zijn E2000, LC, ST of SC. De kabelmantel van al onze maatwerk glasvezelkabels zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Tevens kunt u bij ons terecht voor complete prefab glasvezelkabels per meter inclusief connectoren naar keuze.

De prefab kabels worden getest en geleverd met meetrapport.

Uw eigen (prefab) glasvezelkabel samenstellen

Met behulp van onze handige glasvezel configurator kunt u heel eenvoudig de kabel samenstellen die aan úw wensen voldoet. De configurator vindt u bij het betreffende maatwerk artikel. Kies het aantal vezels en bepaal vervolgens de lengte die u nodig heeft. Bij prefab kabels kan er daarnaast ook nog gekozen worden welke connectoren afgemonteerd moeten worden. U ziet meteen de prijs voor uw glasvezel kabel op maat.

De voordelen van prefab glasvezel kabel op maat

Door gebruik te maken van prefab glasvezel op maat wordt er veel tijd, frustratie en dus geld bespaart tijdens de installatie. De kabels zijn van hoge kwaliteit en eenvoudig aan te sluiten volgens het plug & play principe. Het gebruik van lascassettes en pigtails is niet meer nodig. Dit komt omdat de prefab glasvezel kabel aan beide uiteinden af fabriek is voorzien van de connectoren. Om de kabel toch veilig te kunnen trekken kan er gekozen worden om de kabel te laten leveren met connector beschermers. Dit zijn flexibele beschermbuizen welke aan het eind van de kabel worden aangebracht om de connectoren te beschermen tijdens de installatie. Na de installatie zijn de connector beschermers te verwijderen. Zo kan er toch gekozen worden voor prefab maatwerk, zonder dat de kabels nog moeten worden afgemonteerd door een specialist.

Delen: