Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Uitbreiding kabel assortiment

Uitbreiding kabel assortiment

Bij ons vindt u de juiste kabel voor elk project. Wij voeren een compleet assortiment aan kabels voor zowel particulier als zakelijk gebruik en toch breiden wij ons assortiment regelmatig uit om zo nog beter aan de wensen van onze klanten te voldoen. Zo hebben wij onlangs ons aanbod uitgebreid met Cat7 kabelhaspels en met meer dan 75 verschillende uitvoeringen kabels op rol. Wilt u zo snel mogelijk aan de slag? Geen probleem. Wij leveren onze kabels direct uit voorraad!

Internet kabel op rol

Een internet kabel op rol is eenvoudig in gebruik en zelf op maat te knippen. Deze wordt gebruikt voor onder andere het maken van een eigen netwerkverbinding voor lange afstanden of over meerdere verdiepingen. Onze kabels op rol zonder connectoren zijn heel eenvoudig te leggen. U hoeft maar een klein gaatje in de muur te boren om vervolgens de kabel netjes weg te kunnen werken.

Welke kabel op rol kies ik?

Met ons ruim assortiment aan kabels op rol heeft u een enorme keuzemogelijkheid en u vraagt zich wellicht af welke kabel u moet kiezen. De cat5e kabel op rol, cat6 kabel op rol , CAT6a of cat7? Gaat u voor een stugge of soepele kabel? CCA of 100% koper? Onafgeschermd, afgeschermt of dubbel afgeschermd?

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over dit thema. Lees hiervoor onze blog {blog_welke_kabel_moet_ik_kiezen?.

Cat7 kabel op haspel

Een Cat7 kabel staat garant voor een uiterst betrouwbare kwaliteit. De kabel kan snelheden behalen tot 10.000 Mbit/s met een bandbreedte van 1200 mHz. De 100% koperen binnengeleider zorgt voor een maximaal mogelijke kwaliteit op gebied van data-overdracht. Dit verkleint de kans op kabelbreuken aanzienlijk, met name op de langere termijn.


Dubbele afscherming
De Cat7 kabel haspel is ideaal voor gebruik bij evenementen zoals op festivals, concerten en tentoonstellingen. Tijdens evenementen komt er vaak veel bekabeling bij elkaar te liggen. Om de kans op interferentie met onder andere stroomkabels te voorkomen, is de kabelhaspel voorzien van een dubbel afgeschermde S/FTP kabel en keystone. De mobiele kabel is eenvoudig uit te rollen en na gebruik weer op te rollen dankzij het gebruik van de haspel. Zo kan razendsnel een kwalitatief goede netwerkaansluiting gecreëerd worden op een plek waar normaal geen aansluiting voorhanden is. De kabelhaspels zijn leverbaar met een Cat7 kabel van 50 of 90 meter en worden standaard afgemonteerd met een Cat6a keystone voorzien van een RJ45 poort met stofklep.

UTP bekabeling nodig

Bekijk hier ons complete assortiment UTP bekabeling

Delen: