Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wanneer gebruik ik een mini patchkast?

Wanneer gebruik ik een mini patchkast?

Naast onze staande patchkasten en wandkasten zijn er ook mini patchkasten verkrijgbaar in de webshop. Mini patchkasten kennen een beperkte hoogte. Verder beschikken de mini serverkasten over de zelfde kwaliteit en voordelen als onze staande of wand serverkasten.Wanneer kiest u dan voor een mini patchkast en niet voor een wandkast of staande kast?

De reden om een patchkast aan te schaffen is een veilige en centrale huisvesting van alle netwerkapparatuur. Hiermee wordt de kans op netwerkproblemen zoals oververhitting verkleind en het zorgt voor veel extra gemak voor de installateur omdat alles vanuit een centrale plek onderhouden kan worden en overzicht wordt gecreëerd in alle bekabeling. Maar wat als de ruimte beperkt is? Dan kan er gekozen worden voor een mini patchkast of wandkast. Een {blog_19_inch_wandkast} neemt in zo'n geval nog minder ruimte in, echter hebben deze modellen niet altijd de voorkeur ten opzichte van een mini patchkast.

Compact, maar ruim inzetbaar

Een {blog_mini_patchkast}, ook wel {blog_mini_serverkast} genoemd, is kwa uitvoering het zelfde als een staande 19 inch serverkast, maar biedt plaats aan 12 of 15 Units. Hierdoor blijft de hoogte van het rack beperkt en dit maakt ze geschikt om bijvoorbeeld onder een bureau te plaatsen. Verder bieden ze dezelfde voordelen als staande racks, waardoor mini patchkasten ook geschikt zijn als huisvesting voor servers. Er kan namelijk gekozen worden voor geperforeerde deuren voor een optimale ventilatie.

In tegenstelling tot een mini patchkast zijn wandkasten door de beperkte binnenruimte en het feit dat ze alleen verkrijgbaar zijn met een glazen voordeur en een dichte achterzijde minder geschikt voor apparatuur welke veel warmte afgeeft. Ook past diepe netwerkapparatuur niet altijd in een wand patchkast gezien de maximale diepte van 600 mm, waar een mini patchkast 800 mm of 1000 mm diep is.

Uitgebreid aanbod accessoires

Waar voor 19 inch wand patchkasten vaak aparte accessoires nodig zijn, zijn voor mini patchkasten alle standaard 19 inch serverkast accessoires geschikt die ook in de staande patchkasten passen. Hierdoor is er keuze uit een zeer ruim aanbod aan accessoires. Houdt wel in uw achterhoofd dat er natuurlijk maar een beperkt aantal van 12 of 15 Units beschikbaar zijn.

Delen: