Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wat zijn de voordelen van een professionele krimptang?

Wat zijn de voordelen van een professionele krimptang?

Tegenwoordig wordt in elke woning en elk bedrijfspand een internetkabel gebruikt. Bij een nieuwbouw of renovatie wordt vaak ook het netwerk onder handen genomen. Bij werkzaamheden aan het netwerk is één hulpmiddel onmisbaar, namelijk de professionele krimptang. Met een krimptang bevestigt u connectoren aan een UTP-kabel. De tang drukt aderparen die in een connector zijn geschoven vast. Hieronder beschrijven wij de belangrijkste voordelen voor het kopen van een professionele krimptang.


De mogelijkheden van een professionele krimptang

De professionele krimptang beschikt over diverse mogelijkheden, de tang biedt namelijk de mogelijkheid om meerdere typen connectoren te bevestigen. De tang kan omschreven worden als een allround krimptang. Onderstaande connectoren kunnen door middel van de krimptang bevestigd worden:

- RJ11
- RJ12
- RJ45


Gelijk persgedeelte

Het meest essentiële voordeel van de professionele krimptang is de manier waarop het persgedeelte is vormgegeven. Ten opzichte van een normale krimptang, die op een diagonale wijze perst, voert een professionele krimptang deze handeling op een horizontale wijze uit. Het voorbeeld geeft het verschil tussen de professionele en de normale krimptang visueel weer.

Connectoren krimpen met een professionele krimptang

Het voordeel van de professionele tang omtrent het persgedeelte schuilt in het feit dat er over ieder aderpaar een gelijke kracht wordt verdeeld waardoor het geheel netjes wordt bevestigd. De diagonale wijze waarop een normale krimptang aderparen bevestigd, kan zorgen voor een ongelijke krachtverdeling. Hierdoor bestaat de mogelijkheid, indien men de tang niet goed doordrukt, dat de aderparen niet goed worden aangedrukt, waardoor de verbinding niet optimaal is of in de meeste gevallen niet werkt.


Stevigheid

Het laatste voordeel is de stevigheid die de professionele krimptang met zich meebrengt. Wegens de doorontwikkelde grip en aanwezige versteviging van de professionele krimptang voelt deze degelijk aan. Door de stevigheid van de tang, en hoe deze in de hand ligt, is het een koud kunstje om connectoren te bevestigen.

Delen:

Opmerkingen
Ton 2021-01-10 10:52:15
Kan ik met de tang ook de kabel aan pellen dus de aders op de juiste wijze afknippen en aan pellen zodat de kernen blootliggen en ze zo in de connector passen,