Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Een brandwerende kluis in uw organisatie

Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder een goed netwerk. Het telefoon- en internetverkeer moet tenslotte intern in goede banen geleid worden. Bij UTP-kabel.nl bent u hiervoor bij aan het juiste adres. UTP-kabel.nl is de online specialist op gebied van netwerkkabels en netwerktoebehoren zoals een serverkast.

Maar hebt u al eens nagedacht over de aanschaf van een brandwerende kluis voor uw organisatie? Minstens zo belangrijk als een goed bedrijfsnetwerk, maar we denken er niet zo snel bij na. De meesten van ons denken wel aan wat er gebeurt met alle digitale gegevens die verloren kunnen gaan bij een brand, oftewel aan het maken één of meerdere reserve kopieën (back-ups) van alles wat er op de server staat. Maar enkele fysieke zaken zijn onvervangbaar en ook niet te digitaliseren. Met een brandwerende kluis kunt u deze zaken op een veilige plaatst opbergen. Als u ze in een brandwerende kluis legt dan zijn ze in het geval van een brand voor minimaal een uur lang veilig gesteld van de alles vernietigende vuurzee, hitte-ontwikkeling en/of het bluswater.

Brandwerende kluis kopen?

Veilig beschermd tegen brand én diefstalBrandwerende kluis kopen?

Met een brandkluis van Kluis-kopen.nl slaat u twee vliegen in één klap. De inhoud van de kluis is dan beschermd tegen zowel brand als diefstal. Om optimale bescherming te bieden tegen hitte en vuur zijn brandwerende kluizen niet voorzien van verankeringsgaten. Daarom is dit type kluizen voorzien van een eigen alarmsysteem. Wanneer een dief aan de kluis begint te rommelen of deze probeert mee te nemen, dan gaat het alarm onmiddellijk af.

Brandwerende kluisjes zijn zo robuust, dat ze zelfs bestand zijn tegen vallend puin. En met een gewicht van circa 100 kg gaan dieven er niet zo maar even mee aan de haal.

Cijferslot

De brandkluizen zijn alleen te openen met een cijfercode. Deze code kunt u zelf kiezen. In het geval bijvoorbeeld een medewerker ontslagen wordt, en hij/zij weet de code, dan is deze eenvoudig aan te passen. Een ander voordeel van een cijfercode is dat meerdere personen (medewerkers) in de kluis kunnen, zonder dat iedereen een eigen sleutel nodig heeft of met dezelfde sleutel in de weer moet met de kans dat deze nog wel eens kwijt wil raken.

Waar moet ik de kluis plaatsen

Net zoals het belangrijk is dat de serverkast op een geschikte plek wordt geplaatst, moet u ook bedenken waar u de kluis wilt gaan plaatsen. Als u vaak in de kluis moet zijn is het verstandig om hem op een makkelijk te bereiken plek te plaatsen. U wilt uiteraard niet elke keer gekke capriolen uithalen om bij de kluis te komen.

Brandwerende kluis kopen?

Overweegt u om een brandvrije kluis aan te schaffen? Neem dan eens een kijkje op de website van Kluis-kopen.nl Zij zijn de online specialist op het gebied van diverse kluizen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. U profiteert van dezelfde voordelen als online bestellen bij UTP-kabel.nl.