Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT5E op rol - 100% koper

per pagina

Cat5e Danicom kabels op rol kopen?

Netwerken voor bedrijven en instellingen vragen om professionele netwerkbekabeling. Cat5e netwerkkabels op rol van het merk Danicom zijn gemaakt van 100% koper en worden geleverd met een CPR classificatie. Kabels gemaakt van 100% koper bieden een kwalitatieve, betrouwbare verbinding en verlagen de kans op kabelbreuken. Tevens zijn ze uitermate geschikt voor gebruik over langere afstanden.

Danicom kabels online bestellen

Professionele netwerkbekabeling op rol van het merk Danicom kan eenvoudig online besteld worden. Indien de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur besteld wordt, verzenden wij deze, mits voorradig, dezelfde dag nog.