Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 Belden kabels

Cat6 Belden kabels kopen?

Binnen een bekabelingsnetwerk wordt er in de meeste gevallen gebruik gemaakt van Cat6 bekabeling. Dit zijn netwerkkabels welke snelheden van 1000 MB/s kunnen bereiken met een doorvoersnelheid van 250 megahertz. Wanneer het belangrijk is dat de kabel stabiel en betrouwbaar is kan er gebruik gemaakt worden van Cat6 professionele installatie kabels.

Cat6 professionele installatie kabels zijn voorzien van een 100% koperen kern. Hierdoor is de kabel niet alleen veel krachtiger en stabieler, ook is de kabel hierdoor geschikt om te gebruiken voor langere afstanden. Ook zorgt een 100% koperen kern ervoor dat de kans op kabelbreuken minder hoog is.