Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 patchkabels - 100% koper

per pagina

CAT6 Patchkabels 100% koper kopen?

Voor wie op zoek is naar de beste kwaliteit CAT6 netwerkkabels, hebben we een ruim assortiment CAT6 100% koper patchkabels. Als u een netwerk gaat aanleggen raden we aan om te kiezen voor kabels met een kern van 100% koper. Alleen met deze kabel kan de volledig te behalen snelheid gegarandeerd worden.

Waarom 100% koper?

Enkel 100% patchkabels voldoen aan de ISO/IEC norm. Om de optimale kwaliteit uit een netwerkkabel te halen mogen ze een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van AWG24 (0,205 mm²). Dit is alleen te bereiken met koper. CCA patchkabels met een aluminium kern zijn enkel voorzien van een koperen laagje en bieden te veel weerstand om het signaal over te brengen. Om dezelfde weerstand te verkrijgen als puur koper, neem de dikte van de kabel toe.

Naast dat een 100% koper kabel veel minder weerstand biedt om zo de optimale snelheden te behalen, bieden ze ook extra voordelen als een betere flexibiliteit (vooral op de langere termijn) wat de kans op kabelbreuken verkleind en kunnen er langere afstanden overbrugt worden, zonder verlies aan snelheid voor de data-overdracht.

Vooral bij professionele netwerken is het daarom raadzaam om te kiezen voor betere kwaliteit die de 100% koper CAT6 patchkabels te bieden hebben.