Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Cat6 patchkabels - 100% koper

per pagina

CAT6 Patchkabels 100% koper kopen?

Voor wie op zoek is naar de beste kwaliteit CAT6 netwerkkabels, hebben we een ruim assortiment CAT6 100% koper patchkabels. Als u een netwerk gaat aanleggen raden we aan om te kiezen voor kabels met een kern van 100% koper. Alleen met deze kabel kan de volledig te behalen snelheid gegarandeerd worden.

Waarom 100% koper?

Enkel 100% patchkabels voldoen aan de ISO/IEC norm. Om de optimale kwaliteit uit een netwerkkabel te halen mogen ze een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van AWG24 (0,205 mm²). Dit is alleen te bereiken met koper. CCA patchkabels met een aluminium kern zijn enkel voorzien van een koperen laagje en bieden te veel weerstand om het signaal over te brengen. Om dezelfde weerstand te verkrijgen als puur koper, neem de dikte van de kabel toe.

Naast dat een 100% koper kabel veel minder weerstand biedt om zo de optimale snelheden te behalen, bieden ze ook extra voordelen als een betere flexibiliteit (vooral op de langere termijn) wat de kans op kabelbreuken verkleind en kunnen er langere afstanden overbrugt worden, zonder verlies aan snelheid voor de data-overdracht.

Vooral bij professionele netwerken is het daarom raadzaam om te kiezen voor betere kwaliteit die de 100% koper CAT6 patchkabels te bieden hebben.