Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Eenvoudig een ethernet kabel online kopen?

Als u op zoek bent naar een ethernet kabel, dan hoeft u niet verder te zoeken. Bij UTP-kabel.nl vindt u een ruim assortiment UTP kabels, of het nu voor thuis is of voor een professioneel bedrijfsnetwerk. Ook voor buitenkabels bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle soorten, kleuren en maten

Een ethernet kabel, ook wel netwerkkabel of internetkabel genoemd, is verkrijgbaar in verschillende types, kleuren en lengtes. U vindt bij UTP-kabel.nl een diversiteit aan ethernet kabels tot maar liefst 10 verschillende kleuren. Handig om overzicht te houden in geval van een uitgebreid bedrijfsnetwerk.

Het is belangrijk om eerst na te gaan met welke snelheid u data wilt gaan versturen en ook de hoeveelheid data die u gaat versturen is van belang. Een ethernet kabel wordt hiervoor onderverdeeld in verschillende CAT aanduidingen, welke staan voor de snelheid en de brandbreedte welke de kabel aan kan.

CAT5e ethernet kabel kopen?CAT6 ethernet kabel kopen?CAT6a ethernet kabel kopen?CAT7 ethernet kabel kopen?

Wanneer u op zoek bent naar een ethernetkabel bij u thuis, dan is een standaard UTP-kabel een prima keuze. Echter kan er ook gekozen worden voor een FTP-kabel of een SFTP-kabel. Dit zijn ook ethernetkabels, maar ze zijn beter beschermd tegen onder andere storingen. Zeker in geval van bedrijfsnetwerken in combinatie met het gebruik van zware apparatuur is het gebruik van een afgeschermde kabel aan te raden. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze blog Welke kabel moet ik kiezen?

Welke ethernet kabel moet ik kopen?

Ethernetkabel kopen?

Bij ons bestelt u uw ethernet kabel(s) voordelig en heel eenvoudig online. Maak gemakkelijk een selectie waar de ethernet kabel aan moet voldoen en bestel eenvoudig 1 of meerdere kabels, eventueel inclusief handige toebehoren.

Als de bestelling op werkdagen voor 16.00 uur wordt afgerond, dan zorgen wij ervoor dat de bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden.

Bij ons vindt u altijd alle kabels voor de scherpste prijs.