Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

19 inch patchpanelen - Cat5e

19 inch patchpanelen kopen?

In een netwerkoplossing wordt er vaak gebruik gemaakt van verschillende netwerkkabels. Om het overzicht te houden op dit bekabelingsnetwerk, kan er gebruik worden gemaakt van patchpanelen. 19 inch patchpanelen zijn voorzien van 19 inch montageprofielen en daardoor eenvoudig te monteren in een serverkast. Met behulp van de 24 poorten, met elk een eigen nummer, kan er structuur aangebracht worden. Door dit nummer op de wandcontactdoos te schrijven, is snel te zien tot welke ruimte / patchpaneel de kabel behoort.

Een patchpaneel aansluiten

Patchpanelen zijn voorzien van Keystone connectoren. Een keystone connector is aan de voorzijde voorzien van een RJ45 poort, en aan de achterzijde van LSA-poorten. Aan de achterzijde dient een installatiekabel, middels een LSA tang, te worden aangesloten. Aan de voorzijde dient een patchkabel te worden aangesloten, welke de installatiekabel voorziet van een netwerksignaal.