Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Installatiesets

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Installatieset voor bekabeld netwerk kopen?

Met de aanschaf van een installatieset bent u in één keer klaar. De compleet uitgevoerde sets zijn voorzien van alle onderdelen die nodig zijn bij de aanleg van een bekabeld netwerk thuis of op kantoor. U heeft de keuze uit meerdere sets. Iedere set is standaard voorzien van een S/FTP kabel op rol, SSTP patchkabels, een patchpaneel, STP inbouwdozen, een kabel kniptang en LSA tang. Het aantal patchkabels en inbouwdozen en de lengte van de kabel variëert per installatieset.

Voordelen van een installatie set

Het aanschaffen van een installatie set bespaart tijd en kosten. U hoeft zelf niet meer op zoek naar alle benodigde en bij elkaar passende accessoires. Tevens zijn de compleet uitgevoerde setjes voordeliger dan alles los kopen.

Bestel online op UTP-kabel.nl

Bestel de installatieset van uw voorkeur voordelig online in de webshop. Uiteraard kunt u bij ons alle benodigde onderdelen en gereedschappen ook los bestellen.