Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Laptopkarren

Aver Laptopkar kopen?

Bij UTP-Kabel.nl bent u aan het juiste adres wanneer u een laptopkar wilt kopen. Onze laptopkarren zijn uitstekend te gebruiken als een veilige opbergruimte voor uw dure laptops. Deze verrijdbare trolley zorgt ervoor dat laptops goed beschermd worden. Dat maakt laptopkarren voor bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen een uitstekende uitkomst. Het biedt een goede bescherming en zorgt er tevens voor dat de laptops opgeladen kunnen worden, waardoor ze ten alle tijden klaar staan voor gebruik.

Laptops goed beschermd in een laptopkar

Een laptopkar biedt u de mogelijkheid om uw laptops goed te beschermen. Alle laptops bergt u netjes en overzichtelijk op in een laptopkar met behulp van de vakken. Tevens kunnen kabels en stekkerdozen eenvoudig worden opgeborgen. Echter biedt het zoveel meer voordelen. Zo is een laptopkar eenvoudig te verrijden naar de gewenste ruimte en kan op deze manier een digitale werkplek gecreëerd worden.

Online uw laptopkar kopen?

U kunt bij UTP-Kabel.nl online uw laptopkar kopen. Wij hebben verschillende afmetingen laptopkarren in ons assortiment en wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om een goede laptopkar aan te schaffen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u online uw bestelling plaatsen en afrekenen via uw eigen bank. Hierna zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw laptopkar geleverd krijgt.