Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Laptopkar/kast

Aver Laptopkar kopen?

Bij UTP-Kabel.nl bent u aan het juiste adres wanneer u een laptopkar wilt kopen. Onze laptopkarren zijn uitstekend te gebruiken als een veilige opbergruimte voor uw dure laptops. Deze verrijdbare trolley zorgt ervoor dat laptops goed beschermd worden. Dat maakt laptopkarren voor bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen een uitstekende uitkomst. Het biedt een goede bescherming en zorgt er tevens voor dat de laptops opgeladen kunnen worden, waardoor ze ten alle tijden klaar staan voor gebruik.

Laptops goed beschermd in een laptopkar

Een laptopkar biedt u de mogelijkheid om uw laptops goed te beschermen. Alle laptops bergt u netjes en overzichtelijk op in een laptopkar met behulp van de vakken. Tevens kunnen kabels en stekkerdozen eenvoudig worden opgeborgen. Echter biedt het zoveel meer voordelen. Zo is een laptopkar eenvoudig te verrijden naar de gewenste ruimte en kan op deze manier een digitale werkplek gecreëerd worden.

Online uw laptopkar kopen?

U kunt bij UTP-Kabel.nl online uw laptopkar kopen. Wij hebben verschillende afmetingen laptopkarren in ons assortiment en wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om een goede laptopkar aan te schaffen. Nadat u uw keuze heeft gemaakt kunt u online uw bestelling plaatsen en afrekenen via uw eigen bank. Hierna zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk uw laptopkar geleverd krijgt.