UTP kabel - 30 meter

65 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

UTP kabel 30 meter kopen?

Een UTP kabel van 30 meter wordt in verschillende soorten en varianten aangeboden, aangezien we tegenwoordig niet meer zonder internet kunnen, is de vraag naar diversiteit groot. Een UTP kabel van 30 meter is geschikt om een langere afstand te overbruggen en een ruimte te voorzien van een internetverbinding. Kiest u voor een UTP kabel via UTP-kabel.nl, dan kiest u voor kwaliteit. De 30 meter UTP kabel is uitvoerig getest en gemeten in de fabriek.

Wat zijn de voordelen van een UTP kabel gemaakt van 100% koper?

Voor het uitbreiden van het datanetwerk binnen een bedrijf of voor het aanleggen van een thuisnetwerk kan gebruik gemaakt worden van patchkabels met een lengte van 30 meter. Deze kabels zijn voorzien van een CCA kern (Copper Clad Aluminium) of een 100% koperen kern. Een UTP kabel van 30 meter kopen die bestaat uit een 100% koperen kern biedt een aantal voordelen, namelijk:

- De kabel kan een grote afstand overbruggen zonder dataverlies
- Geschikt voor PoE (Power over Ethernet)
- Kleinere kans op kabelbreuken

Een standaard UTP kabel is geschikt voor binnen gebruik. Indien een UTP kabel voor buiten gewenst is dient gebruik te worden gemaakt van buitenkabels, deze zijn voorzien van een PE mantel en geschikt als grondkabel.

Een internetkabel van 30 meter in diverse kleuren

Een UTP kabel, ook wel bekend als ethernet kabel, netwerkkabel of internetkabel met een lengte van 30 meter is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. Voor particulier gebruik zal de kleur gekozen worden die het beste bij het interieur past.

Voor zakelijk gebruik komen over het algemeen een grote hoeveelheid internetkabels bij elkaar in één centraal punt, in de meeste gevallen betreft dit een serverkast. Om onderscheidt aan te brengen in de chaos is kabelmanagement en het gebruik van verschillende kleuren patchkabels van groot belang. Met behulp van deze middelen kan er structuur en overzicht gecreëerd worden en kunnen diverse aansluitingen eenvoudig worden herkend.

Eenvoudig bestellen bij UTP-kabel.nl

UTP-kabel.nl is voorzien van eigen magazijn waardoor we er naar streven altijd alles op voorraad te hebben. Voor u betekent dit wanneer u de zeer scherp geprijsde artikelen op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. In de meeste gevallen heeft u de UTP kabel van 30 meter de volgende dag al in huis en kunt u direct aan de slag!