Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UTP Accessoires

UTP accessoires kopen?

Een netwerkoplossing beheren of opzetten is vaak geen eenvoudige klus, overzicht is snel verloren, kabels komen in de weg te hangen en ga zo maar door. Om het werken aan een netwerkoplossing zo simpel mogelijk te maken zijn deze UTP accessoires eigenlijk onmisbaar. Onder UTP accessoires vallen eigenlijk alle tools en hulpmiddelen die nodig zijn bij het beheren / opzetten van een netwerkoplossing.


UTP gereedschappen
UTP gereedschappen zijn eigenlijk altijd nodig binnen een bekabelingsnetwerk. Er zijn verschillende vormen van UTP gereedschappen, zo zijn er de LSA tangen, krimptangen, kabeltesters, kabeltrekkers en ga zo maar door. De verschillende soorten UTP gereedschappen worden op de betreffende pagina verder toegelicht.


Kabelbinders
Om het overzicht op de bekabeling te behouden, of te scheppen, kan er gebruik gemaakt worden van kabelbinders. Kabelbinders worden gebruikt om meerdere kabels bij elkaar te houden. Er zijn meerdere soorten kabelbinders, met elk eigen voordelen. Om de voordelen van de verschillende kabelbinders te weten te komen verwijzen wij u naar de categoriepagina van kabelbinders.


Kabeltules
Overzicht is natuurlijk erg belangrijk, helemaal wanneer er gebruik wordt gemaakt van zeer veel bekabeling. Kabels op rol zijn over het algemeen niet verkrijgbaar in kleuren, toch kan de kabel enigszins worden voorzien van kleurcodering door gebruik te maken van kabeltules. Dit zijn gekleurde tules welke een RJ45 connector beschermen.


Kabelmarkering
Een andere manier om netwerkkabels overzichtelijk te krijgen is door gebruik te maken van kabelmarkering. Kabelmarkering is verkrijgbaar in 2 vormen, Wrap arround kabellabels en V-vorm kabelmarkering. Om meer over kabelmarkering te weten te komen verwijzen wij u naar de categoriepagina kabelmarkering.


Connectoren
Om een UTP (of FTP/SSTP) kabel aan te kunnen sluiten op een RJ45 poort zijn connectoren nodig. In connectoren worden de aderparen van netwerkkabels in een speciale volgorde vastgeklemd. Na het bevestigen van de connector kan de internetkabel worden aangesloten op bijvoorbeeld een smart tv of computer. Er zijn veel verschillende vormen van connectoren, hier is meer over te lezen op de categoriepagina.


In- opbouwdozen
Wanneer er ruimtes voorzien moeten worden van een netwerkaansluiting zijn in- opbouwdozen een vereiste. Een in- opbouwdoos zorgt ervoor dat het netwerksignaal van de aangesloten installatiekabel kan worden doorgeven naar de aangesloten patchkabel. Op in- opbouwdozen zijn nummers te schrijven wat gebruikt kan worden om overzicht op het bekabelingsnetwerk te scheppen. Ook in- opbouwdozen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, meer hierover op de categoriepagina.

UTP accessoires online bestellen

Naast het grootste assortiment UTP kabels bent u bij UTP-kabel.nl ook aan het juiste adres voor alle handige UTP accessoires. U kunt ze eenvoudig online (mee-)bestellen.