Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UTP kabel - 10 meter

per pagina

UTP kabel 10 meter kopen?

Een UTP kabel van 10 meter kopen kan in vele verschillende lengtes, varianten en kleuren. Bij UTP-Kabel.nl bieden wij een compleet assortiment UTP kabels van 10 meter. In alle beschikbare snelheden, 10 verschillende kleuren en transparant, 100% koper en CCA, van UTP, FTP en zelfs S/FTP. Een UTP kabel 10 meter kopen op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt deze dezelfde nog dag verzonden!

100% koper of CCA?

Een UTP kabel met een lengte van 10 meter is verkrijgbaar met een kern van 100% koper en met een CCA kern, oftwel Copper Clad Aluminium. In een CCA kabel zit aluminium verwerkt, daardoor is de kabel qua prijs voordeliger. Voor korte afstanden werkt de kabel prima, voor langere afstanden wordt een UTP kabel van 100% koper geadviseerd. De kwaliteit is beter en de kabel zorgt ervoor dat ook op langere afstanden een betrouwbare, stabiele internetverbinding wordt gerealiseerd.

UTP, FTP of S/FTP?

Bij een UTP kabel wordt onderscheidt gemaakt in een afgeschermde en een niet afgeschermde kabel. Een afgeschermde kabel (FTP of S/FTP) dient gebruikt te worden wanneer de kabel langs een COAX of een stroomkabel gelegd wordt, deze kabels kunnen namelijk interferentie veroorzaak. Is dit niet het geval? Selecteer dan in de zoekfilter aan de linkerkant de optie UTP, oftewel niet afgeschermd.

Een stabiele internetverbinding in iedere ruimte

Tegenwoordig is iedereen non-stop online. Of dit nu op het werk is of thuis, elke ruimte dient voorzien te zijn van een stabiele internetverbinding. Met behulp van een UTP kabel van 10 meter is een stabiele internet verbinding zo opgezet omdat de kabel aan beide zijde al voorzien is van een rj45 connector.

Mocht u advies wensen voor het kopen van een UTP kabel van 10 meter neemt u dan gerust contact met ons op. Ons vakkundig team staat altijd voor u klaar voor een passend advies.