Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Cat6 patchkabels - CCA

per pagina

Cat6 patchkabels kopen?

Cat6 patchkabels zijn netwerkkabels van de 6e generatie. De cat6 patchkabel is de opvolger van de cat5e patchkabel en is de nieuwe standaard. Cat6 patchkabels kennen, net als cat5e patchkabels, overdrachtssnelheden 1000 MB/s, maar kennen een hogere doorvoersnelheid, namelijk 250 meghertz. Dit maakt dat dat de cat6 patchkabels gegevens sneller kunnen overbrengen. Daarnaast zijn cat6 patchkabels stabieler en beter geschikt voor langere afstanden.