Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UTP gereedschappen

UTP gereedschappen kopen?

UTP gereedschappen zijn onmisbaar in elk bekabelingsnetwerk. Er zijn veel verschillende soorten UTP gereedschappen met elk zijn eigen specifieke doel. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt waarin u kunt zien welk gereedschap welk doel heeft.

LSA punchdown
Een LSA Punchdown tool is een must have als er gebruik wordt gemaakt van apparatuur en accessoires welke werken met LSA stroken., Een LSA tang wordt gebruikt om aderparen van een gestripte installatiekabel vast te klikken in de LSA strook en vervolgens deze vervolgens op de juiste lengte af te knippen.

Kabeltesters
Wanneer nieuwe kabels getrokken wordt is het wel handig om te weten of de kabel correct is aangesloten, dit is snel en gemakkelijk te doen met kabeltesters. Kabeltesters zijn verkrijgbaar in 3 versies. De verschillende kabeltesters worden op de categoriepagina verder toegelicht.

Krimptangen
Om een connector te bevestigen op een patchkabel zijn krimptangen nodig. Krimptangen zijn UTP gereedschappen welke aderparen, welke in een connector zijn geschoven, vast kunnen drukken. Er zijn 2 krimptangen, één professionele tang en een standaard tang. De professionele tang is geschikt voor RJ11 en RJ45 connectoren en is makkelijker in gebruik dan de standaard tang. De standaard tang is enkel geschikt voor RJ45 connectoren.

Kabelstripper
Om een installatiekabel of patchkabel aan te kunnen sluiten moeten de aderparen ontbloot zijn. Dit wil zeggen dat de huls van de kabel verwijdert moet worden. Een kabelstripper is op de kabel te drukken, door deze vervolgens 360° te draaien snijden de mesjes in de kabelstripper de huls open.

Netwerk toolsets
Voor het werken aan een bekabelingsnetwerk zijn vaak verschillende UTP gereedschappen nodig. In plaats van elk gereedschap los aan te schaffen kan er worden gekozen om speciale toolsets aan te schaffen. Deze toolsets bevatten meerdere gereedschappen tegen een gereduceerde totaalprijs.