Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor alle kabels
  • Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel verzenden)

UTP gereedschappen

UTP gereedschappen kopen?

UTP gereedschappen zijn onmisbaar in elk bekabelingsnetwerk. Er zijn veel verschillende soorten UTP gereedschappen met elk zijn eigen specifieke doel. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt waarin u kunt zien welk gereedschap welk doel heeft.

LSA punchdown
Een LSA Punchdown tool is een must have als er gebruik wordt gemaakt van apparatuur en accessoires welke werken met LSA stroken., Een LSA tang wordt gebruikt om aderparen van een gestripte installatiekabel vast te klikken in de LSA strook en vervolgens deze vervolgens op de juiste lengte af te knippen.

Kabeltesters
Wanneer nieuwe kabels getrokken wordt is het wel handig om te weten of de kabel correct is aangesloten, dit is snel en gemakkelijk te doen met kabeltesters. Kabeltesters zijn verkrijgbaar in 3 versies. De verschillende kabeltesters worden op de categoriepagina verder toegelicht.

Krimptangen
Om een connector te bevestigen op een patchkabel zijn krimptangen nodig. Krimptangen zijn UTP gereedschappen welke aderparen, welke in een connector zijn geschoven, vast kunnen drukken. Er zijn 2 krimptangen, één professionele tang en een standaard tang. De professionele tang is geschikt voor RJ11 en RJ45 connectoren en is makkelijker in gebruik dan de standaard tang. De standaard tang is enkel geschikt voor RJ45 connectoren.

Kabelstripper
Om een installatiekabel of patchkabel aan te kunnen sluiten moeten de aderparen ontbloot zijn. Dit wil zeggen dat de huls van de kabel verwijdert moet worden. Een kabelstripper is op de kabel te drukken, door deze vervolgens 360° te draaien snijden de mesjes in de kabelstripper de huls open.

Netwerk toolsets
Voor het werken aan een bekabelingsnetwerk zijn vaak verschillende UTP gereedschappen nodig. In plaats van elk gereedschap los aan te schaffen kan er worden gekozen om speciale toolsets aan te schaffen. Deze toolsets bevatten meerdere gereedschappen tegen een gereduceerde totaalprijs.