UTP kabel - 5 meter

90 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

UTP kabel 5 meter kopen?

Wanneer kwaliteit hoog in het vaandel staat koopt u uw UTP kabel met een lengte van 5 meter bij UTP-kabel.nl. Onze 5 meter UTP kabels zijn van hoogwaardige kwaliteit, zeer aantrekkelijk geprijsd en ruim voldoende op voorraad. De kabel wordt af fabriek uitvoerig getest en gemeten en is verkrijgbaar in vele verschillende varianten.

Het toepassen van een UTP kabel

Een UTP kabel van 5 meter kan op diverse manieren worden toegepast. Op zakelijk gebeid biedt deze kabel een uitstekende oplossing voor het aansluiten van werkplekken, printers maar ook accesspoints en IP telefoons. Gebruik voor het aansluiten van werkplekken altijd een kabel gemaakt van 100% koper, dit zorgt voor een stabiele internet verbinding. Tevens worden 5 meter UTP kabels gebruikt in datacenters voor het onderling koppelen van serverkasten evenals het regulier patchwerk.

Een 5 meter UTP kabel wordt ook veel toegepast in thuissituaties. Aangezien de kabel al voorzien is van connectoren is deze eenvoudig aan te sluiten op een digitale televisie, vaste PC en gameconsole. Wanneer een gameconsole wordt aangesloten met een kabel zal er minder “lag” optreden dan WIFI, dé oplossing voor iedere gamer.

Eenvoudig een 5 meter UTP kabel online bestellen

Deze pagina is voorzien van al onze UTP kabels met een lengte van 5 meter. Op deze manier hoeft u de lengte niet meer te selecteren maar kunt u direct de UTP kabel in de gewenste variant bestellen. De betreffende kabel is in maar liefs tien kleuren beschikbaar, maar ook in transparant. Indien u de kabel naast een stroomkabel of een COAX kabel gaat leggen kiest u dan voor een afgeschermde patchkabel, hiermee wordt interferentie te voorkomen.

Mocht u advies wensen voor het kopen van de juiste 5 meter UTP kabel neemt u dan gerust contact met ons op. Ons vakkundig team staat altijd voor u klaar voor een passend advies.