Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Kabelbinders

per pagina

Kabelbinders kopen?

Wanneer er veel apparatuur en accessoires in een serverkast of wandkast wordt geplaatst is de kans groot dat er ook veel bekabeling in de kast komt te hangen. Om te voorkomen dat de bekabeling los door de kast hangen en onoverzichtelijk wordt, is het gebruik van kabelbinders aan te raden. Er zijn verschillende soorten kabelbinders, namelijk klittenband, tie wraps en isolatietape.

Klittenband

Er zijn drie soorten klittenband verkrijgbaar, deze klittenband is Back To Back klevend, dit houdt in dat de voorzijde tegen de achterzijde kleeft. Het grote voordeel van klittenband is dat het herbruikbaar is. Het verschil in de drie vormen van klittenband is de breedte. Er kan worden gekozen voor een breedte van 12.5mm, 20mm of 25mm. Elke rol heeft een lengte van 25 meter.

Tie wraps

Tie wraps zijn flexibele kabelbinders van plastic. Met tie wraps is het erg eenvoudig om kabels te clusteren met bepaalde kleuren, tie wraps zijn namelijk niet alleen in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar ook in verschillende kleuren. Het nadeel van tie wraps is dat 1 tie wrap ook maar één keer te gebruiken is.

Isolatie tape

Isolatie tape zijn gekleurde rollen tape welke gebruikt kunnen worden om kabels te clusteren in een bepaalde kleur, maar ook om ontblote kabels af te tapen. Isolatie tape is in verschillende kleuren verkrijgbaar en wordt geleverd op kleine rollen waar 10 meter aan tape met een breedte van 15mm op gerold is.