Kabelbinders

37 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kabelbinders kopen?

Wanneer er veel apparatuur en accessoires in een serverkast of wandkast wordt geplaatst is de kans groot dat er ook veel bekabeling in de kast komt te hangen. Om te voorkomen dat de bekabeling los door de kast hangen en onoverzichtelijk wordt, is het gebruik van kabelbinders aan te raden. Er zijn verschillende soorten kabelbinders, namelijk klittenband, tie wraps en isolatietape.

Klittenband

Er zijn drie soorten klittenband verkrijgbaar, deze klittenband is Back To Back klevend, dit houdt in dat de voorzijde tegen de achterzijde kleeft. Het grote voordeel van klittenband is dat het herbruikbaar is. Het verschil in de drie vormen van klittenband is de breedte. Er kan worden gekozen voor een breedte van 12.5mm, 20mm of 25mm. Elke rol heeft een lengte van 25 meter.

Tie wraps

Tie wraps zijn flexibele kabelbinders van plastic. Met tie wraps is het erg eenvoudig om kabels te clusteren met bepaalde kleuren, tie wraps zijn namelijk niet alleen in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar ook in verschillende kleuren. Het nadeel van tie wraps is dat 1 tie wrap ook maar één keer te gebruiken is.

Isolatie tape

Isolatie tape zijn gekleurde rollen tape welke gebruikt kunnen worden om kabels te clusteren in een bepaalde kleur, maar ook om ontblote kabels af te tapen. Isolatie tape is in verschillende kleuren verkrijgbaar en wordt geleverd op kleine rollen waar 10 meter aan tape met een breedte van 15mm op gerold is.