Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Glasvezel

Glasvezel bekabeling kopen?

In het huidige tijdperk is snel internet bijna onmisbaar geworden. Alles moet steeds sneller, krachtiger en beter, waaronder ook een netwerkverbinding. Glasvezel bekabeling behoort momenteel tot de best verkrijgbare vorm van netwerkbekabeling.

Hoe werkt glasvezel bekabeling?

Een glasvezelkabel is opgebouwd uit meerdere holle, flexibele en haardunne vezels van glas. Door de holle kern van de glasvezels kunnen lichtsignalen worden gestuurd met verschillende snelheden.

De lengte en snelheid van het signaal kan voor elke afzonderlijke glasvezel verschillen. Alle verschillende lichtsignalen van alle vezels samen zorgen voor dataoverdracht. Des te sneller een lichtsignaal over de kabel gezonden kan worden, des te sneller de dataoverdracht kan gaan.

Multi- en single mode?

Glasvezel bekabeling is verkrijgbaar in single mode en in multi mode. Voor particulier gebruik is multi mode glasvezel bekabeling het meest gebruikelijke. Deze vorm van glasvezel is beter geschikt voor de kortere afstanden en zijn vele malen goedkoper. Single mode glasvezel bekabeling is voor particulier gebruik eigenlijk helemaal niet interessant.

De prijzen liggen vele malen hoger en de apparatuur kan de snelheden van single mode glasvezel helemaal nog niet aan. Single mode glasvezel wordt eigenlijk meer gebruikt door de providers en aanbieders van glasvezel aangezien single mode veel hogere snelheden aankan, namelijk 1000 GB/s, en ook geschikt is voor de langere afstanden.

Glasvezel kabel direct online bestellen?