Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel

Glasvezel bekabeling kopen?

In het huidige tijdperk is snel internet bijna onmisbaar geworden. Alles moet steeds sneller, krachtiger en beter, waaronder ook een netwerkverbinding. Glasvezel bekabeling behoort momenteel tot de best verkrijgbare vorm van netwerkbekabeling.

Hoe werkt glasvezel bekabeling?

Een glasvezelkabel is opgebouwd uit meerdere holle, flexibele en haardunne vezels van glas. Door de holle kern van de glasvezels kunnen lichtsignalen worden gestuurd met verschillende snelheden.

De lengte en snelheid van het signaal kan voor elke afzonderlijke glasvezel verschillen. Alle verschillende lichtsignalen van alle vezels samen zorgen voor dataoverdracht. Des te sneller een lichtsignaal over de kabel gezonden kan worden, des te sneller de dataoverdracht kan gaan.

Multi- en single mode?

Glasvezel bekabeling is verkrijgbaar in single mode en in multi mode. Voor particulier gebruik is multi mode glasvezel bekabeling het meest gebruikelijke. Deze vorm van glasvezel is beter geschikt voor de kortere afstanden en zijn vele malen goedkoper. Single mode glasvezel bekabeling is voor particulier gebruik eigenlijk helemaal niet interessant.

De prijzen liggen vele malen hoger en de apparatuur kan de snelheden van single mode glasvezel helemaal nog niet aan. Single mode glasvezel wordt eigenlijk meer gebruikt door de providers en aanbieders van glasvezel aangezien single mode veel hogere snelheden aankan, namelijk 1000 GB/s, en ook geschikt is voor de langere afstanden.

Glasvezel kabel direct online bestellen?