Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Keystones

per pagina

Waarvoor gebruik ik een keystone?

Met een keystone kun u een keystone patchpaneel of keystone media box indelen en een RJ45 verbinding opbouwen.

Een RJ45 keystone heeft aan de ene zijde een RJ45 connector waarin een internetstekker past en aan de andere zijde een LSA-strook waarop u met hulp van een LSA tool of toolless uw kabel afmonteert.

De keystones zijn uitgerust met een handig kliksysteem waardoor ze eenvoudig in een media box kunnen worden geklikt. Voor professionele netwerken worden keystones in combinatie met een speciaal keystone patchpaneel gebruikt. Hier kiest u de categorie patchpanel en keystone die met uw netwerkkabels correspondeert. Heeft u cat6 netwerkkabels, kies dan ook voor een cat6 keystone. Omdat er nog geen cat7 keystones verkrijgbaar zijn, monteerd u een cat7 kabel af op een cat6a keystone.

Tevens moet u letten op de afscherming. Geschermde netwerkkabels combineert u met geschermde stp keystones en ongeschermde internetkabels worden gebruikt in combinatie met een ongeschermde utp keystone.

Kleurvolgorde A of B?

Uw stugge internetkabel wordt aangesloten op een zogenaamde LSA strook aan de achterzijde of binnenin de keystone. De acht aderparen van de kabel worden met een LSA-tang aan de acht aansluitpunten op de keystone bevestigd.

LSA stroken zijn altijd voorzien van een A en een B kleurvolgorde. Hier kan verwarring ontstaan omdat de volgorde van de kleuren verschillend kan zijn voor verschillende keystones, of het is wellicht niet duidelijk welke aansluitpunten bij welke kleur horen.

In Europa sluiten we onze netwerkkabels altijd volgens de B-norm aan!

Mocht u wijzigingen doorvoeren in uw bestaand netwerk, controleert u dan altijd voor de zekerheid of alle verbindingen volgens de B-norm zijn aangesloten zodat u zeker bent van een betrouwbare internetverbinding.

Keystones kopen?

Bij UTP-Kabel.nl bieden wij diverse uitvoeringen van keystones aan. U kunt kiezen uit een cat5e keystone, cat6 keystone en cat6a keystone. De keystones uit alle categorieën zijn verkrijgbaar als utp keystone (ongeschermd) en stp keystone (geschermd). Tevens bieden wij andere benodigdheden voor uw netwerk aan, zoals utp kabels, glasvezelkabels, serverkasten en accessoires.