Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UTP kabel - 1 meter

per pagina

UTP kabel 1 meter kopen?

Bij het aanleggen van uw netwerk heeft u kabels in verschillende lengtes nodig. Voor het trekken van kabels door muren, vloeren en plafonds gebruikt u kabels op rol. Deze UTP kabels hebben nog geen connectoren en kunnen daardoor eenvoudig door kabelgoten worden getrokken. U kunt de kabel op de benodigde lengte inkorten. Voor het aansluiten van netwerk apparatuur kunt u gebruik maken van kant en klare UTP kabels. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten, van 0,25 meter, 0,50 meter, UTP kabel 1 meter tot 20 meter.

UTP kabel 1 meter in diverse kleuren

Onze UTP kabels zijn aan beide uiteinden voorzien van een RJ45 connector en hebben een geïntegreerde trekontlasting. De UTP kabels van 1 meter zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat u één kleur kunt gebruiken voor een specifieke toepassing. Op deze manier vergist u zich niet bij het aansluiten en vergroot u het overzicht bij onderhoud aan uw netwerk.

Opmeten lengte UTP kabel

Meet de afstand tussen de twee netwerk componenten die u met een patchkabel wilt verbinden. Let er wel op dat u de lengte iets ruimer berekend zodat kabels niet op spanning komen te staan. Houd er ook rekening mee dat de aangegeven lengte, bijvoorbeeld UTP kabel 1 meter, de totale lengte van de kabel is inclusieve de twee connectoren. U kunt doorgaans beter een iets te lange kabel gebruiken en de overlengte met kabelbinders wegwerken dan dat u de lengte te krap berekend en bij een verandering in uw serverkast, direct nieuwe UTP kabels nodig hebt.

Categorieën UTP kabel

Wij bieden diverse UTP kabels aan. Of het nu een UTP kabel 0,25 meter, UTP kabel 1 meter of 20 meter betreft, in de categorieën 5e, 6, 6a en 7 aan. Welke categorie u nodig heeft, is afhankelijk van uw internet provider en de eisen die u zelf stelt aan uw netwerk. In de meeste gevallen volstaat CAT6 of CAT6a ruim voldoende, ook voor intensief gebruik of voor grotere bedrijfsnetwerken. Zorg er dan wel voor dat u de zelfde categorie voor al uw netwerk componenten, zoals patchpaneel of in- of opbouwdozen hanteert om de snelheid en bandbreedte van de desbetreffende categorie te waarborgen.