Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Cat5e patchkabels - CCA

per pagina

Cat5e patchkabels kopen?

Cat5e patchkabels zijn kabels welke worden gebruikt voor het maken van een verbinding met het internet, deze kabels worden daardoor in de volksmond ook vaak internetkabels genoemd.

 

Een Cat 5e kabel is verkrijbaar als 100% koper en CCA. CCA is de afkorting voor Copper Clas Aluminium en betekend dat de draden zijn vervaardigt van een aluminium kern die met een dunne laag koper is omhuld. CCA kabels zijn geschikt voor kortere afstanden. Voor verbindingen tot maximaal 50 meter is een CCA kabel een prima en goedkoper alternatief voor een koperkabel. Voor langere verbindingen vanaf 50 meter adviseren wij, in verband met de betere prestaties het gebruik van 100% koper kabels.

 

Cat5e kabels kunnen data overbrengen met een snelheid van 1000 MB/s, bij een doorvoersnelheid van 100 megahertz.

 

UTP-kabel.nl biedt alles wat u nodig heeft voor uw netwerk. Van diverse uitvoeringen cat5e kabels en utp accessoires tot serverkasten.