Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT7 op rol - 100% koper

DANICOM CAT7 op rol - 100% koper kopen?

Naast Cat7 patchkabels bieden we ook DANICOM CAT7 kabels op rol . Kabels op rol zijn niet voorzien van connectoren waardoor het eenvoudiger is deze door een loze leiding of door de muur te trekken. Cat7 is op het moment de nieuwste categorie UTP bekabeling in ons assortiment en bieden een optimale kwaliteit data overdracht. Ze zijn standaard S/FTP afgeschermd om de kans op interferentie te minimaliseren. Cat7 met een 100% koperen kern kan snelheden behalen tot 10.000 MB/s bij doorvoersnelheden van 600mhz. Dat maakt de Cat7 kabels op rol geschikt voor 10 Gigabit netwerken.

Professionele Cat7 kabel op rol van Danicom

Wij bieden de mogelijkheid tot professionele internet bekabeling met behulp van de kabels op rol van het merk Danicom. De kabels op rol zijn standaard gemaakt van 100% koper en voorzien van een S/FTP afscherming. Naast deze kenmerken zijn de kabels op rol van Danicom voorzien van een CPR classificatie. Deze universele classificatie geeft het brandgedrag van de kabels weer waardoor de kwaliteit van de kabels gewaarborgd wordt.