Cat5e op rol - CCA

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cat5e op rol kopen?

Voor het maken van een netwerkverbinding wordt nu vaak gebruik gemaakt van Cat5e netwerkkabels. Dit zijn kabels van de vijfde generatie en kunnen data overbrengen met een snelheid van 1000 MB/s met doorvoersnelheden van 100 megahertz. Als een kabel door een muur of naar boven moet worden getrokken is het verstandig om gebruik te maken van cat5e op rol.

Cat5e op rol is niet voorzien van een connector en zal dus een minder groot gat nodig hebben waar de kabel door heen moet. Cat5e op rol is verkrijgbaar in stugge en in soepele varianten. De soepele kabel is nodig wanneer er connectoren op de kabel moeten komen. De stugge kabel is bedoeld voor het aansluiten op LSA stroken, wat gedaan wordt op bijvoorbeeld een patchpaneel.

Cat5e op rol is verkrijgbaar in beschermde varianten (FTP en SFTP) en in een onbeschermde variant (UTP). Van de beschermde varianten dient er gebruik te worden gemaakt als de kabel langs een stroom- en/of COAX kabel komt. Dit heeft er mee te maken dat deze kabels het signaal van de netwerkkabel kunnen verstoren. Wanneer er van de beschermde kabels gebruik gemaakt wordt zijn shielded connectoren en in- opbouwdozen nodig.