Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Cat5e op rol - CCA

per pagina

Cat5e op rol kopen?

Voor het maken van een netwerkverbinding wordt nu vaak gebruik gemaakt van Cat5e netwerkkabels. Dit zijn kabels van de vijfde generatie en kunnen data overbrengen met een snelheid van 1000 MB/s met doorvoersnelheden van 100 megahertz. Als een kabel door een muur of naar boven moet worden getrokken is het verstandig om gebruik te maken van cat5e op rol.

Cat5e op rol is niet voorzien van een connector en zal dus een minder groot gat nodig hebben waar de kabel door heen moet. Cat5e op rol is verkrijgbaar in stugge en in soepele varianten. De soepele kabel is nodig wanneer er connectoren op de kabel moeten komen. De stugge kabel is bedoeld voor het aansluiten op LSA stroken, wat gedaan wordt op bijvoorbeeld een patchpaneel.

Cat5e op rol is verkrijgbaar in beschermde varianten (FTP en S/FTP) en in een onbeschermde variant (UTP). Van de beschermde varianten dient er gebruik te worden gemaakt als de kabel langs een stroom- en/of COAX kabel komt. Dit heeft er mee te maken dat deze kabels het signaal van de netwerkkabel kunnen verstoren. Wanneer er van de beschermde kabels gebruik gemaakt wordt zijn shielded connectoren en in- opbouwdozen nodig.