Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Kabelmarkering

Kabelmarkering kopen?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van veel verschillende bekabeling kan het verstandig zijn om hier overzicht in te hebben. Overzicht op netwerkbekabeling is snel te scheppen door gebruik te maken van kabelmarkering. Er zijn 2 vormen van kabelmarkering verkrijgbaar, namelijk wrap arround kabellabels en V-vorm kabelmarkeringen.

Wrap arround kabellabels

Wrap arround kabellabels zijn speciale stickers welke beschreven en bedrukt kunnen worden. Nadat er een code is aangebracht op het label is deze om de bestemde kabel heen te wikkelen. Het deel waar de code op aangebracht is, wordt beschermd door een doorzichtig folie welke bij de sticker hoort. Wrap arround kabellabels wordt geleverd op één vel met 21 stickers.

V-vorm kabelmarkeringen

V-vorm kabelmarkeringen zijn gele opdruk- stukken enkel bedoeld voor netwerkbekabeling. De markeringen zijn bedrukt met een cijfer van 0-9. Door meerdere markeringsstukjes opeenvolgend te gebruiken is snel een code aan de kabel te geven. Door de V-vorm blijven de verschillende markeringen op een dezelfde manier om de kabel heen zitten. V-vorm markeringen wordt in een set van 200 stuks waarvan van elk cijfer (0-9) 20 stuks geleverd worden.