Kabelmarkering

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kabelmarkering kopen?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van veel verschillende bekabeling kan het verstandig zijn om hier overzicht in te hebben. Overzicht op netwerkbekabeling is snel te scheppen door gebruik te maken van kabelmarkering. Er zijn 2 vormen van kabelmarkering verkrijgbaar, namelijk wrap arround kabellabels en V-vorm kabelmarkeringen.

Wrap arround kabellabels

Wrap arround kabellabels zijn speciale stickers welke beschreven en bedrukt kunnen worden. Nadat er een code is aangebracht op het label is deze om de bestemde kabel heen te wikkelen. Het deel waar de code op aangebracht is, wordt beschermd door een doorzichtig folie welke bij de sticker hoort. Wrap arround kabellabels wordt geleverd op één vel met 21 stickers.

V-vorm kabelmarkeringen

V-vorm kabelmarkeringen zijn gele opdruk- stukken enkel bedoeld voor netwerkbekabeling. De markeringen zijn bedrukt met een cijfer van 0-9. Door meerdere markeringsstukjes opeenvolgend te gebruiken is snel een code aan de kabel te geven. Door de V-vorm blijven de verschillende markeringen op een dezelfde manier om de kabel heen zitten. V-vorm markeringen wordt in een set van 200 stuks waarvan van elk cijfer (0-9) 20 stuks geleverd worden.