Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelmarkering

Kabelmarkering kopen?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van veel verschillende bekabeling kan het verstandig zijn om hier overzicht in te hebben. Overzicht op netwerkbekabeling is snel te scheppen door gebruik te maken van kabelmarkering. Er zijn 2 vormen van kabelmarkering verkrijgbaar, namelijk wrap arround kabellabels en V-vorm kabelmarkeringen.

Wrap arround kabellabels

Wrap arround kabellabels zijn speciale stickers welke beschreven en bedrukt kunnen worden. Nadat er een code is aangebracht op het label is deze om de bestemde kabel heen te wikkelen. Het deel waar de code op aangebracht is, wordt beschermd door een doorzichtig folie welke bij de sticker hoort. Wrap arround kabellabels wordt geleverd op één vel met 21 stickers.

V-vorm kabelmarkeringen

V-vorm kabelmarkeringen zijn gele opdruk- stukken enkel bedoeld voor netwerkbekabeling. De markeringen zijn bedrukt met een cijfer van 0-9. Door meerdere markeringsstukjes opeenvolgend te gebruiken is snel een code aan de kabel te geven. Door de V-vorm blijven de verschillende markeringen op een dezelfde manier om de kabel heen zitten. V-vorm markeringen wordt in een set van 200 stuks waarvan van elk cijfer (0-9) 20 stuks geleverd worden.