UTP kabel - 25 meter

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

UTP kabel 25 meter kopen?

Op zoek naar een UTP kabel van 25 meter? UTP-Kabel.nl biedt u meerdere mogelijkheden. Zo bieden wij de 25 meter UTP variant aan in zowel een CCA kern en een kern gemaakt van 100% koper. De afgeschermde variant is verkrijgbaar een kern gemaakt van 100% koper. Dit heeft onder andere betrekking op de kwaliteit van de aders en is van essentieel belang bij het gebruik van Power over Ethernet. Aan de hand van deze pagina wordt het kopen van een UTP kabel van 25 meter heel eenvoudig.

De kenmerken van een afgeschermde UTP kabel

Een kabel voorzien van een afscherming biedt de voordeel dat de kabel interferentie voorkomt. De betreffende UTP kabel is verkrijgbaar in maar liefst 11 kleuren, waaronder transparant! Uitermate geschikt voor het coderen van de bekabeling en het kiezen van de kleur die het beste bij het interieur past.

De patchkabels met een SSTP/PIMF afscherming zijn vervaardigt uit een LSZH mantel. Er zijn diverse redenen waarom een halogeenvrije kabel een positieve keuze is. Een halogeenvrij kabel is veiliger omdat deze minimale rook en geen halogeen produceert wanneer de kabel wordt blootgesteld aan vuur. Dit is niet alleen beter voor mens en milieu maar ook de schade aan gebouwen en inventarissen wordt beperkt bij het gebruik van halogeenvrije kabels. Aangezien er geen schadelijke stoffen daadwerkelijk vrijkomen, wordt een LSZH kabel / LSOH kabel vaak toegepast in slecht geventileerde ruimten zoals vliegtuigen, treinwagons en tunnels.

Eenvoudig een UTP kabel van 25 meter online bestellen?

Aan het klussen en geen tijd voor om naar de winkel te gaan voor een UTP kabel? UTP-Kabel.nl heeft een uitgebreid assortiment utp kabels en hanteert een eigen voorraad. Dit betekent dat wij alle kabels op voorraad hebben. Bestel dus eenvoudig een utp kabel van 25 meter online en ontvang deze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis!