Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UTP kabel - 3 meter

per pagina

UTP kabel 3 meter kopen?

Een UTP kabel met een lengte van 3 meter verbindt een computer en andere netwerkapparaten met de netwerkverdeler (hub, switch of router) en stuurt gegevens via koperdraden. De koperen UTP kabels hebben bepaalde kenmerken met betrekking tot hun ontwerp: acht flexibele koperdraden lopen parallel aan elkaar en zijn beschermd door een mantel. Er zijn verschillende types UTP kabels van 3 meter verkrijgbaar, de twisted pair kabel is het meest voorkomende type koper gebonden patchkabel.

Eisen aan een internet kabel

Een UTP kabel, ook wel netwerkkabel, ethernetkabel en internetkabel genoemd, moet snel en betrouwbaar data verzenden, maar tegelijkertijd ook bestand zijn tegen interferentie. Voorafgaand aan de aankoop is het belangrijk om de verschillende kenmerken van internetkabels te kennen, zodat u de beste keuze kunt maken. Doorslaggevende factoren zijn bijvoorbeeld de kabelcategorie (CAT), de mate van afscherming en de kabellengte. Op deze pagina worden alle internetkabels van 3 meter getoond. Met behulp van de zoekfilter kunnen eenvoudig de specificaties gefilterd worden zodat de internet kabel van 3 meter gekozen kan worden die voldoet aan de gewenste eisen.

De juiste kabellengte kiezen

Als u alle gewenste eigenschappen van uw internetkabel hebt bepaald, is de lengte van de UTP kabel mede bepalend voor het gebruiksgemak en de werkbaarheid van uw netwerk. De juiste kabellengte geeft u flexibiliteit. De kabels, of het nu gaat om 50 cm, UTP kabel 3 meter of 20 meter, moeten de juiste lengte hebben. Als de kabel te kort is, kan het moeilijk zijn om op een later tijdstip wijzigingen aan te brengen in uw serverkast. Denk aan het verplaatsen van netwerk componenten naar een andere plek in de serverkast om extra apparaten toe te voegen. Wij adviseren derhalve ook om de kabellengte te berekenen met een stuk extra lengte. De overtollige lengte kan netjes worden weggewerkt met kabelbinders, kabelgoten of kabelhouders. Kiest u bijvoorbeeld voor een UTP kabel 3 meter maar heeft u momenteel niet de gehele lengte nodig, kunt u het overschot aan kabel overzichtelijk wegwerken in uw patchkast.

UTP kabel van 3 meter online kopen

UTP-kabel.nl heeft een groot assortiment aan patchkasten, UTP kabels en UTP accessoires tegen voordelige prijzen.