Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Hoe draai ik de deur van een serverkast om?

Hoe draai ik de deur van een serverkast om

Uw serverkast zojuist geplaatst op de gewenste plek, maar ineens blijkt dat de deur in deze situatie niet op de ideale manier open gaat. Of wellicht is het voor het ruimtegebruik handiger om de deur andersom open te laten zwaaien.

Gelukkig is dat geen enkel probleem met onze serverkasten. Dit geldt voor zowel de staande kasten, als de wandkasten. De wijze van het draaien van de deur is te allen tijde eenvoudig aan te passen naar uw eigen wens.
Met behulp van onderstaand stappenplan verzekerd u zichzelf ervan dat de deur van de serverkast en eventueel ook het handvat op de juiste wijze omgedraaid worden.

Stap 1

Open de deur van de serverkast door het sleutelgat in te drukken, dit kan met de sleutel, maar ook heel gemakkelijk met de eigen vinger. Door middel van het opgesprongen handvat kan de deur nu geopend worden.

Slot serverkast  

Stap 2

De deur is, zowel aan de boven- als onderzijde, bevestigd aan de kast door middel van borgpennen. Door deze pennen in neerwaartse (voor de bovenste pen) en opwaartse (voor de onderste pen) te drukken, komt de deur los van de kast.

Borgpen serverkastdeur

Stap 3

Draai de deur 180 graden, zodat deze in de juiste positie komt. Let op: Het kunststofringetje wat om de onderste borgpen zat, dient verwisseld te worden.Deze ring dient altijd geplaatst te worden om de onderste borgpen; dus in de draaihoek aan de onderzijde van de deur. Plaats de deur op dezelfde wijze terug als hoe u deze bij stap 2 verwijderd heeft.

Serverkast deur omdraaien  

Stap 4

De deur is nu op de juiste wijze gemonteerd. De handgreep en het slot zitten echter nog omgekeerd. Op zich is het geen probleem om dit zo te laten, maar wij adviseren u toch om ook het slot 180 graden te draaien. Zo is alles op de juiste manier gemonteerd en werkt de serverkast optimaal. Demonteer aan de binnenkant van de deur het metalen plaatje en schroef het slot eruit.

Monteren deur serverkast of wandkast Draairichting deur serverkast aanpassen  

Stap 5

Draai het slot inclusief handvat 180 graden en monteer deze weer in de deur, middels het metalen plaatje. De deur zwaait nu andersom open.

Delen:

Opmerkingen
Thomas 2020-05-25 21:18:51
spijtig genoeg werkte dit niet voor mij, bij de 42u variant staat het slot niet mooi in het midden en is dit niet mogelijk zonder gans de rack te demonteren en de basis steun waarin de sleuf voor het slot zit ook om te draaien
Lotte 2020-06-05 08:13:36
Beste Thomas, Zoals in de blog te lezen is, is het in sommige gevallen niet nodig het slot om te draaien. Echter adviseren wij wegens gebruiksgemak toch altijd om dit te doen. In het geval van het 42U model is dit zelfs vereist, omdat deze anders niet meer sluit. Ons advies geldt dus; draai óók het slot 180 graden.