Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Glasvezel accessoires

Glasvezelaccessoires?

Voor het aanleggen en beheren van een netwerk waar o.a. gebruik wordt gemaakt van glasvezel zijn glasvezelaccessoires onmisbaar. Hieronder hebben wij een lijst voor u gemaakt met dé onmisbare glasvezelaccessoires.

Glasvezel Converters

Het is vaak nog niet mogelijk om apparatuur rechtstreeks aan te sluiten met een glasvezelkabel. Veel apparatuur maakt namelijk nog gebruik van een koperen patchkabel. Met een Glasvezel converter is het glasvezelsignaal om te toveren tot  een koper signaal. Met een 100% koperen patchkabel is vervolgens zonder verlies gebruik te maken van het netwerksignaal.

SFP (mini GBic) module

Binnen bijna elk glasvezelnetwerk is wel een SFP module, ook wel bekend als Mini Gbic, te vinden. En dat is ook niet heel gek! En SFP module is namelijk dé must have binnen ieder glasvezelnetwerk. Met een SFP module kan namelijk een glasvezelkabel aangesloten worden op bijvoorbeeld een converter of ethernet switch. 

Lascassettes

Bij het fusielassen van glasvezelkabels wordt gebruik gemaakt van een lascassette. Dit is een kleine houder die plaats biedt aan een lasbeschermer in een lasomhulsel.

Patchpanelen

Overzicht op bekabeling is van cruciaal belang om prettig te werken binnen een netwerk. Het is dus belangrijk dat zowel op koper kabels als op glasvezelkabels overzicht te houden is. Met een Glasvezel patchpaneel kan snel en eenvoudig overzicht gecreëerd worden op de glasvezelbekabeling.

Koppelingen

Het koppelen van verschillende glasvezelkabels kan erg handig zijn. Met een glasvezelkoppeling is dit snel en eenvoudig te doen. De koppelingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo kunt u altijd de juiste koppeling voor uw glasvezelkabels vinden.