Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Singlemode glasvezelbekabeling

Singlemode glasvezelbekabeling kopen?

Singlemode glasvezelbekabeling is een vorm van glasvezelbekabeling welke gebruik maakt van slechts één vezel van 9/125 μ (0,009mm). Bij een singlemode kabel worden laserpulsen, in een rechte lijn, door de kabel geschoten. Doordat de pulsen zeer snel aan en uit kunnen gaan kan er met een glasvezelkabel een soort morse code gecreëerd worden. Door de ontvangende apparatuur kan deze morse code verwerkt worden tot data.

Wanneer singlemode?

Wanneer over een langere afstand, data met zeer hoge snelheid verzonden moet worden, is single mode glasvezelbekabeling de juiste kabel! Single mode kan namelijk met zeer hoge overdrachtssnelheden data over afstanden tot meer dan 30KM verzenden! Wanneer echter apparatuur binnenshuis of binnen het pand aangesloten moet worden dan kan multimode glasvezel een betere oplossing zijn. Multimode kan namelijk hogere bandbreedtes bereiken waardoor hogere bandbreedtes bereikt kunnen worden.