Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Maatregelen ter verificatie van reviews

DSIT B.V. hecht veel waarde aan echte klantenbeoordelingen, omdat deze de potentiële klant een reëel beeld geven van de voor- en nadelen van een product of dienst.

 

Elke echte ervaring met betrekking tot de aankoop of het gebruik van producten die via een webshop van DSIT B.V. zijn gekocht, kan met maximaal 5 sterren worden beoordeeld. Het gemiddelde van alle geverifieerde beoordelingen wordt weergegeven als totale score. Ook kunnen klanten hun ervaringen in eigen woorden beschrijven.

Beoordelingssysteem DSIT B.V.

DSIT B.V. heeft in haar beoordelingssysteem verschillende maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de producten of diensten ook daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.

Hoe waarborgt DSIT B.V. dat de reviews echt zijn?

Reviews via Trusted Shops:

Alle webshops van DSIT B.V. voldoen aan de eisen van Trusted Shops. DSIT B.V. gebruikt Trusted Shops als een onafhankelijke dienstverlener voor het verkrijgen van beoordelingen. Trusted Shops gebruikt verschillende technische maatregelen om te waarborgen dat het om echte beoordelingen gaat. Meer informatie

Reviews via websites van DSIT B.V.:

Onlineklanten hebben in alle webshops van DSIT B.V. de mogelijkheid om een product te beoordelen via een beoordelingsformulier. Bovendien worden onlineklanten uitgenodigd om na hun aankoop een beoordeling via de webshop te schrijven.

 

DSIT B.V. beoordeelt handmatig of reviews daadwerkelijk van klanten zijn die een product in één van haar webshops hebben gekocht.

Bestaat het vermoeden dat, ondanks de bovengenoemde maatregelen, een beoordeling niet gebaseerd is op eigen ervaring, wordt de beoordeling verwijderd.