Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Mini serverkasten

per pagina

Mini serverkasten kopen?

Wanneer belangrijke netwerkapparatuur dient te worden opgeborgen maar slechts beperkte ruimte beschikbaar is, bieden minikasten de uitkomst. Mini serverkasten zijn in feite hetzelfde als een normale serverkast maar verkrijgbaar met minder Units.

Waarom een mini serverkast?

Doordat minikasten een unitcapaciteit kennen van 12U en 15U, zijn deze kasten eenvoudig te plaatsen onder bijvoorbeeld het bureau. Hierdoor wordt er relatief weinig ruimte ingenomen om netwerkapparatuur veilig en overzichtelijk op de bergen.

In tegenstelling tot wandkasten zijn minikasten wel geschikt voor het opbergen van een server of diepere netwerkapparatuur. Minikasten zijn namelijk verkrijgbaar met een dieptemaat van 800mm of 1000mm. Daarnaast zijn minikasten ook leverbaar met geperforeerde deuren, door deze deuren kan warmte sneller de kast verlaten.