Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
 • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar
 • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Access points

Je kent het vast: je telefoon is aangemeld op het WiFi-netwerk op kantoor, of op het openbare netwerk van een hotel of ziekenhuis. Je loopt door het gebouw en... weg WiFi-signaal. Hoe zorg je ervoor dat je klant in het hele gebouw of terrein wél een sterk signaal heeft? En dat hij zelfs kan beheren wie wél en wie geen toegang krijgt tot het draadloze internet? Heel eenvoudig: met ethernet access points. Lees hier wanner je welke access point gebruikt.

 1. TP-Link Ceiling Mount Dual-Band WiFi 6 Access point 650
  € 156,15 € 188,94
 2. TP-Link Ceiling Mount Dual-Band WiFi 6 Access point 620 HD
  € 204,26 € 247,15
 3. TP-Link Ceiling Mount Dual-Band WiFi 6 Access point 653
  € 146,62 € 177,41
 4. TP-Link Ceiling Mount Dual-Band WiFi 6 Access point 610
  € 142,42 € 172,33
 5. TP-Link Indoor/Outdoor WiFi 6 Access Point 610
  TP-Link Indoor/Outdoor WiFi 6 Access Point 610
  Art.nr. (SKU): TP-EAP-610-Outdoor
  € 194,82 € 235,73
 6. TP-Link Indoor/Outdoor Dual-Band Wi-Fi Access Point 225
  TP-Link Indoor/Outdoor Dual-Band Wi-Fi Access Point 225
  Art.nr. (SKU): TP-EAP-225-Outdoor
  € 104,70 € 126,69
 7. TP-Link Ceiling Mount Dual-Band WiFi Access point 245
  € 131,94 € 159,65
 8. TP-Link Wall mount WiFi 6 Access Point 615
  TP-Link Wall mount WiFi 6 Access Point 615
  Art.nr. (SKU): TP-EAP-615-Wall
  € 108,89 € 131,76
 9. TP-Link Wall mount WiFi Access Point 235
  TP-Link Wall mount WiFi Access Point 235
  Art.nr. (SKU): TP-EAP-235-Wall
  € 96,31 € 116,54
 10. TP-Link Wall mount WiFi Access Point 230
  TP-Link Wall mount WiFi Access Point 230
  Art.nr. (SKU): TP-EAP-230-Wall
  € 79,54 € 96,24
 11. TP-Link Omada Hardware controller
  TP-Link Omada Hardware controller
  Art.nr. (SKU): TP-OC-200
  € 119,37 € 144,44

Wat is een access point?

Een access point is een netwerkapparaat dat het bereik van het WiFi-signaal vergroot. Je sluit de access point bekabeld aan. En dan maakt hij draadloos verbinding met alle apparaten – zoals laptops, telefoons of smartwatches – die in de buurt zijn en zijn aangemeld op het netwerk. 

  

Als je de access points strategisch plaatst, voorzie je een heel hotel en alle hotelkamers van een sterk WiFi-signaal. Of zorg je dat in een groot kantoorgebouw met magazijn iedereen op elke plek draadloos kan werken. En ook bij gemeentehuizen, bibliotheken en andere openbare gebouwen verwachten de bezoekers tegenwoordig een vrij toegankelijke WiFi-verbinding - waar in het gebouw ze ook zijn. 

  

Welk type access point je nodig hebt, is afhankelijk van het aantal toestellen die draadloos op het netwerk moeten. Ook de instellingsmogelijkheden die je nodig hebt, bepalen mede je keuze. We leggen de toepassing per type uit. 

Ceiling mount 

Een ceiling mount access point bevestig je – zoals de naam al zegt – aan het plafond. Je sluit de access point bekabeld aan op een ethernet switch of wandcontactdoos. Belangrijk is dat de netwerkkabel die je gebruikt 100% koper is en PoE ondersteunt. De kabel sluit je met een RJ45 stekker aan op de access point. Omdat stroom en data via dezelfde kabel worden verstuurd, is een aparte stroomkabel niet nodig. Met één ceiling mount access point kunnen tot 250 gebruikers tegelijkertijd via WiFi internetten.  

 

Kies hier een ceiling mount access point

Ceiling mount HD 

Een ceiling mount HD access point werkt hetzelfde als de ceiling mount, maar hiermee kunnen meer dan 1000 devices tegelijkertijd draadloos op hetzelfde netwerk. Omdat een HD-access point zo'n groot aantal netwerkapparaten tegelijkertijd ondersteunt, gebruik je deze bijvoorbeeld in een aula van een middelbare school. Zo blijven alle leerlingen in de pauze op de hoogte van de gebeurtenissen op TikTok, Snapchat, Facebook & Co.  

 

Bestel hier een HD access point

Indoor/outdoor 

Een indoor/outdoor access point is geschikt voor buiten. Deze access point bevestig je op een paal of op een wand en voed je via een PoE kabel. 

  

Het bijzondere aan deze access point is de mesh technologie. Dit houdt in dat - als je een tweede access point binnen het bereik van de eerste plaatst - deze het signaal overneemt. Hierdoor breid je het bereik van de draadloze netwerkverbinding enorm uit. Deze access point gebruik je bijvoorbeeld bij buitenzwembaden met grote ligweides.   

 

Zie hier outdoor access points

Wall mount  

Een wall mount access point monteer je aan de wand. Deze access point zie je veel op hotelkamers, zodat je als hotelgast tegelijkertijd de mail op je smartphone kunt checken én op je iPad Netflix kunt kijken. In vergelijking met een ceiling mount heeft de wall mount access point een lagere snelheid waarmee data worden verstuurd. Maar hij heeft wél een extra RJ45 poort waarin je bijvoorbeeld je laptop bekabeld kunt aansluiten om te werken.  

 

Kies hier wall mount access points

Controller 

Met een hardware controller schakel je tussen de switch en de access points. Hiermee beheer je dus de access points. Je kunt bijvoorbeeld aangeven welke devices toegang krijgen tot het netwerk. Of je kunt bepaalde delen van het netwerk afschermen. Eén controller kan tot 100 access points bedienen.   

  

Je kunt de access points ook vanuit de cloud beheren. Het nadeel van een cloud based controller is dat de software op alle access points up-to-date moet zijn.  Bij een hardware controller hoeft dat niet en kun je verschillende software-versies door elkaar heen gebruiken.  

 

Bestel een controller

Denk je ook aan de netwerkkabels? 

Een access point wordt bekabeld aangesloten. Om een bekabelde netwerkverbinding van de switch of wandcontactdoos naar de access points te leggen, heb je dus netwerkkabels nodig. Omdat access points stroom via een netwerkkabel krijgen, heb je kabels nodig die PoE én een hoge datasnelheid ondersteunen: 100% koper kabels.  

  

Ga bij voorkeur voor Cat6a of hoger, omdat deze kabel veel data tegelijkertijd op hoge snelheid verwerkt. Je kunt kant en klare patchkabels kiezen of - voor langere afstanden - kabel op rol waaraan je na het trekken van de kabel de losse RJ45 connectoren afmonteert.   

 

Cat6a patchkabels 100% koper              Cat6a kabels op rol 100% koper              RJ45 connectoren Cat6a

Online access points kopen 

In onze shop vind je naast access points ook patchkasten en accessoires waarmee je een compleet netwerk aanlegt. En vandaag besteld, is morgen in huis. Heb je nog vragen? Je bereikt ons op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur: 

  

 • bel ons op 074 - 852 6448, 
 • stuur ons een e-mail, of 
 • chat live met ons. 


Terug naar boven