Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Kabeltesters

per pagina

Kabeltesters kopen?

Wanneer er installatiekabels en patchkabels aangesloten gaan worden is het wel handig om te kunnen zien of deze kabels correct zijn aangesloten. Kabeltesters zijn kleine apparaten met 8 ledjes, deze ledjes staan voor de aderparen. Na het aansluiten van een netwerk (of COAX) kabel op de tester is in een oogopslag te zien of de aderparen correct zijn aangesloten.

Er zijn 2 verschillende kabeltesters, één standaard tester en één professionele tester, één multimeter, één glasvezeltester daarnaast is er nog een toongenerator. De standaard tester is enkel geschikt voor het testen van RJ45 en RJ11 kabels. De professionele tester is ook geschikt voor het testen van coaxiale kabels en wordt geleverd met een aantal accessoires.

De toongenerator maakt het mogelijk om de continuïteit en herkomst van internetkabels te achterhalen. Een toongenerator bestaat uit de toongenerator en uit een draadloze versterker. Als de versterker langs de kabel komt waar de toongenerator op is ingesteld zal de versterker een geluidssignaal afgeven.