Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabeltesters

Kabeltesters kopen?

Wanneer er installatiekabels en patchkabels aangesloten gaan worden is het wel handig om te kunnen zien of deze kabels correct zijn aangesloten. Kabeltesters zijn kleine apparaten met 8 ledjes, deze ledjes staan voor de aderparen. Na het aansluiten van een netwerk (of COAX) kabel op de tester is in een oogopslag te zien of de aderparen correct zijn aangesloten.

Er zijn 2 verschillende kabeltesters, één standaard tester en één professionele tester, één multimeter, één glasvezeltester daarnaast is er nog een toongenerator. De standaard tester is enkel geschikt voor het testen van RJ45 en RJ11 kabels. De professionele tester is ook geschikt voor het testen van coaxiale kabels en wordt geleverd met een aantal accessoires.

De toongenerator maakt het mogelijk om de continuïteit en herkomst van internetkabels te achterhalen. Een toongenerator bestaat uit de toongenerator en uit een draadloze versterker. Als de versterker langs de kabel komt waar de toongenerator op is ingesteld zal de versterker een geluidssignaal afgeven.