Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Multimode glasvezelbekabeling

Multimode glasvezelbekabeling kopen?

Een veel gebruikte vorm van glasvezelbekabeling is Multimode. Multimode is een type kabel met een dikkere vezel, van 50/125 μ bedekt met 2 lagen kunststof, waar licht binnenin kan weerkaatsen. Hierdoor kan multimode glasvezelbekabeling een hogere bandbreedte behalen wat ideaal is voor het aansluiten van apparatuur zoals een ethernet switch.

De werking van multimode

Over een multimode kabel kan licht in verschillende richtingen de kabel ingeschoten worden via LED of laser. Doordat bij multimode gebruik wordt gemaakt van een dikkere vezel kan dit licht weerkaatsen aan de binnenzijde waardoor een hogere bandbreedte bereikt kan worden. Door deze hogere bandbreedte kan er meer data tegelijkertijd over de kabel verzonden worden.