Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Multimode glasvezelbekabeling

Multimode glasvezelbekabeling kopen?

Een veel gebruikte vorm van glasvezelbekabeling is Multimode. Multimode is een type kabel met een dikkere vezel, van 50/125 μ bedekt met 2 lagen kunststof, waar licht binnenin kan weerkaatsen. Hierdoor kan multimode glasvezelbekabeling een hogere bandbreedte behalen wat ideaal is voor het aansluiten van apparatuur zoals een ethernet switch.

De werking van multimode

Over een multimode kabel kan licht in verschillende richtingen de kabel ingeschoten worden via LED of laser. Doordat bij multimode gebruik wordt gemaakt van een dikkere vezel kan dit licht weerkaatsen aan de binnenzijde waardoor een hogere bandbreedte bereikt kan worden. Door deze hogere bandbreedte kan er meer data tegelijkertijd over de kabel verzonden worden.