Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
 • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar
 • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

 

Certificaten en garantie

Wat is jullie garantiebeleid?

Wij garanderen jou dat een artikel in goede staat en bij normaal gebruik altijd naar verwachting blijft werken. Je hebt bij serverkasten en bijbehorende passieve accessoires uit ons assortiment recht op 25 jaar garantie. Voor utp-kabels bieden wij een garantie van vijf jaar. Alle actieve componenten en overige artikelen heb je een garantietermijn van één jaar. Fabrikanten of importeurs van overige producten kunnen ook een garantietermijn bieden.  

 

Ontvang je onverwachts een defect, fout of incompleet product? Dan zoeken wij naar een goed alternatief product dat we zo snel mogelijk jouw kant opsturen. Is dit niet mogelijk? Dan kijken we naar de opties reparatie of terugbetaling.  

Wat zijn de garantietermijnen? 
 • 25 jaar op serverkasten en bijbehorende passieve accessoires.
 • 5 jaar op UTP-kabels.
 • 1 jaar op actieve componenten en overige artikelen. 
Wat valt niet onder de garantie?

Producten vallen niet onder onze garantiebepalingen zodra: 

 • Producten beschadigd zijn door ondeugdelijk gebruik.
 • Er zelf veranderingen worden aangebracht op de geleverde producten (zowel hard- als software). 
Hoe beroep ik mij op garantie?

DSIT is en blijft jouw aanspreekpunt voor garantie. Wil je je beroepen op de garantietermijn? Dan helpen en ontzorgen we jou zo snel mogelijk. Je hebt drie mogelijkheden om je garantie in te dienen. 

 

Per telefoon 
Voor direct contact met onze medewerkers bel je op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur naar 074- 852 64 48. Onze medewerkers kunnen jou het snelste helpen als je het bestelnummer en eigen contactgegevens bij de hand hebt.  

 

Per e-mail 
Stuur een e-mail naar [email protected]. Vermeld in de e-mail waarom je beroep doet op garantie en voeg het bestelnummer en eigen contactgegevens toe. Indien het kan, ontvangen we graag foto's van eventuele defecten of schades. 

 

Per post 
Stuur je garantieaanvraag per post op naar onderstaand adres.  

 

DSIT B.V. 
Schuilenburglaan 5a 
7604 BJ Almelo 
Nederland 

 

Vermeld hierin het bestelnummer en eigen contactgegevens. Zodra wij de aanvraag ontvangen, sturen wij je hiervan een bevestiging. Daarna ontvang je van ons binnen 7 dagen per telefoon of e-mail een reactie.

Hoe waarborgen jullie veiligheid van producten?

DSIT levert kwaliteit boven kwantiteit. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. De toeleveranciers waarmee we zakendoen, zijn zorgvuldig gekozen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Alleen zo verzekeren wij onze klanten van de kwaliteit en veiligheid die wij hen willen geven. 

Over welke certificaten beschikken jullie?

Naast de standaard product controles die we doen bij binnenkomst, hebben onze producten de volgende certificaten: 

 

 • CE (producten voldoen aan wettelijke eisen).
 • RoHS (producten vallen binnen de getolereerde maximumconcentraties gebruik van lood, kwik, cadmium, zeswaardig chroom, PBB en PBDE’s).
 • VDE (kwaliteitsverklaring voor eletrische apparatuur en stroomkabels).
 • ANSI/ EIA RS-310-D, IEC297-2 (productveiligheid voor serverkasten).