Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

10 inch producten (ook voor thuis)

per pagina

10 inch producten kopen?

Elke netwerkverbinding wordt tot stand gebracht door een combinatie van apparaten en accessoires, hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een router, een switch, een modem, patchpanelen en ga zo maar door. Voor huishoudens of kleine bedrijven zijn vaak geen grote accessoires en apparaten nodig, hier komen 10 inch producten dan ook goed van pas.

10 inch producten zijn accessoires en apparaten welke gebruikt worden in netwerksamenstellingen, in een 10 inch formaat. Dit zorgt ervoor dat voor het maken van een netwerkverbinding en voor het opbergen hiervan kleinere apparatuur en accessoires gebruikt kunnen worden en dat er dus ook minder ruimte ingenomen. Alle 10 inch producten zijn snel en eenvoudig op te bergen in een 10 inch serverkast.