Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

10 inch producten

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 inch producten kopen?

Elke netwerkverbinding wordt tot stand gebracht door een combinatie van apparaten en accessoires, hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een router, een switch, een modem, patchpanelen en ga zo maar door. Voor huishoudens of kleine bedrijven zijn vaak geen grote accessoires en apparaten nodig, hier komen 10 inch producten dan ook goed van pas.

10 inch producten zijn accessoires en apparaten welke gebruikt worden in netwerksamenstellingen, in een 10 inch formaat. Dit zorgt ervoor dat voor het maken van een netwerkverbinding en voor het opbergen hiervan kleinere apparatuur en accessoires gebruikt kunnen worden en dat er dus ook minder ruimte ingenomen. Alle 10 inch producten zijn snel en eenvoudig op te bergen in een 10 inch serverkast.