Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Legborden

Legborden kopen?

Het kan soms voorkomen dat er in een serverkast bepaalde documenten of apparatuur zonder 19 inch profiel geplaatst moet worden. Als dit het geval is kan er gebruik worden gemaakt van legborden. Legborden zijn metalen platen, welke zijn voorzien van 19 inch montage profielen. Legborden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maatvoeringen, let er bij het selecteren van een legbord wel op dat het geschikte legbord besteld wordt.

Een patchkast of wandkast dient als een centraal punt waar alle netwerkapparaten en netwerkkabels samenkomen. Onder elektronisch netwerkapparatuur wordt onder andere verstaan servers, ethernet switches en ups-en. Het kan voorkomen dat apparatuur geen 19 inch montageprofiel bevat waardoor deze niet te monteren zijn tussen de stijlen van een kast. Maak in deze situatie gebruik van legborden. Met behulp van legborden kan een patchkast of wandkast netjes en overzichtelijk ingericht worden. Ons assortiment bevat diverse legborden. 

Legborden voor staande patchkasten

Vaste legborden
Wij voeren onze eigen lijn serverkasten en patchkasten met als voordeel dat wij onze patchkasten kunnen blijven door ontwikkelen. De vaste legborden op onze website zijn speciaal gemaakt voor onze patchkasten en passen dus alleen in onze 19 inch staande patchkasten. Doordat de vaste legborden aan de zijkant van de patchkast worden gemonteerd kunnen ze meer gewicht dragen.

Uitschuifbare legborden
Het voordeel van een uitschuifbaar legbord is dat deze uitschuifbaar is en het eenvoudig is de achterzijde van het geplaatste apparatuur te bereiken. Uitermate geschikt wanneer er regelmatig onderhoudt verricht dient te worden. Door het uitschuifbaar mechanisme is de draagkracht van dit legbord wel beperkt.

Universele legborden
Indien een patchkast niet bij ons is aangeschaft maar wel een legbord wilt plaats, kan er gebruik gemaakt worden van onze universele legborden. Deze legborden zijn in lengte verstelbaar en bevatten "oortjes" waardoor deze in iedere 19 inch profiel kunnen worden geplaatst.

Vaste legborden Uitschuifbare legborden Universele legborden
Vaste legborden Uitschuifbare legborden Universele legborden


Legborden voor wandkasten

De wandkasten zijn in de meeste gevallen minder diep en hebben daarom ook andere legborden nodig. Ook hierbij maken we onderscheidt tussen vaste en universele legborden. Ook hiervoor geldt wanneer het een wandkast uit onze lijn betreft kan er gebruik gemaakt worden van de vaste wandkast legborden, anders de universele.

Vaste wandkast legborden Universele wandkast legborden
Vaste wandkast legborden Universele wandkast legborden