Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Stekkerdozen

per pagina

Stroomvoorziening kopen?

Voor het maken van een netwerkverbinding zijn meerdere apparaten en accessoires nodig. De kans is groot dat het merendeel van de apparatuur op stroom werkt. Het is niet handig om voor elk apparaat een stroomkabel uit de kast te laten komen, door gebruik te maken van stroomvoorziening is geplaatste apparatuur in een wandkast of patchkast snel te voorzien van een werkende stroomaansluiting.

Stroomvoorziening (stekkerdozen) is verkrijgbaar in 3 soorten, 2 keer 8-voudige stekkerdozen en 1 keer een 15-voudige stekkerdoos. Deze stekkerdozen zijn voorzien van 19-inch montageprofielen waardoor het plaatsen in een patchkast snel en gemakkelijk gedaan kan worden. De 8-voudige stekkerdozen zijn horizontaal in de kast te plaatsen, meervoudige stekkerdozen zijn enkel horizontaal plaatsbaar.

Er zijn 2 verschillende 8-voudige stekkerdozen, één versie met en één versie zonder overspanningsbeveiliging. Overspanningsbeveiliging houdt in dat wanneer er te veel spanning op de stroomvoorziening komt te staan, deze gelijk automatisch wordt uitgeschakeld. Op deze manier wordt de aangesloten apparatuur beschermt tegen overspanning.