Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
 • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar
 • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Stekkerdozen

 1. /
  € 54,00 € 65,34
 2. 19 inch 8 voudige stekkerdoos - Master Overload
  € 50,00 € 60,50
 3. 19 inch 8 voudige stekkerdoos met schakelaar - Penaarde
  € 55,00 € 66,55
 4. 19 inch 9 voudige stekkerdoos - Penaarde
  19 inch 9 voudige stekkerdoos - Penaarde
  Art.nr. (SKU): DS-9PDU-PE
  € 60,50 € 73,21
 5. 19 inch stekkerdoos 8 voudig
  19 inch stekkerdoos 8 voudig
  Art.nr. (SKU): DS-8PDU-S
  Beoordeling:
  100%
  € 42,00 € 50,82
 6. 19 inch 8 voudige stekkerdoos - Surge Protection Device
  € 50,00 € 60,50
 7. 19 inch 8 voudige stekkerdoos met C14 stekker
  19 inch 8 voudige stekkerdoos met C14 stekker
  Art.nr. (SKU): DS-8PDU-C14
  € 44,00 € 53,24
 8. 19 inch 9 voudige stekkerdoos
  19 inch 9 voudige stekkerdoos
  Art.nr. (SKU): DS-9PDU
  € 47,50 € 57,48
per pagina

Stroomvoorziening kopen?

Voor het maken van een netwerkverbinding zijn meerdere apparaten en accessoires nodig. De kans is groot dat het merendeel van de apparatuur op stroom werkt. Het is niet handig om voor elk apparaat een stroomkabel uit de kast te laten komen, door gebruik te maken van stroomvoorziening is geplaatste apparatuur in een wandkast of patchkast snel te voorzien van een werkende stroomaansluiting.

Stroomvoorziening (stekkerdozen) is verkrijgbaar in 3 soorten, 2 keer 8-voudige stekkerdozen en 1 keer een 15-voudige stekkerdoos. Deze stekkerdozen zijn voorzien van 19-inch montageprofielen waardoor het plaatsen in een patchkast snel en gemakkelijk gedaan kan worden. De 8-voudige stekkerdozen zijn horizontaal in de kast te plaatsen, meervoudige stekkerdozen zijn enkel horizontaal plaatsbaar.

Er zijn 2 verschillende 8-voudige stekkerdozen, één versie met en één versie zonder overspanningsbeveiliging. Overspanningsbeveiliging houdt in dat wanneer er te veel spanning op de stroomvoorziening komt te staan, deze gelijk automatisch wordt uitgeschakeld. Op deze manier wordt de aangesloten apparatuur beschermt tegen overspanning.

Stekkerdoos met Surge Protection Device of Master Overload

Stroom is een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van elektronische apparatuur in een patchkast. Je hebt ergens in de buurt van je patchkast een stopcontact en van daaruit moeten alle apparaten met stroom worden voorzien. Omdat je meestal meer dan een apparaat aansluit, wil je meerdere stroomaansluitingen op één punt creëren. Hiervoor gebruik je een stekkerdoos.

19 inch stekkerdozen

Er zijn speciale 19 inch stekkerdozen verkrijgbaar die reeds zijn voorzien van een montageprofiel. Hierdoor kun je de stekkerdoos op elke gewenste hoogte in je 19 inch patchkast bevestigen. Dit zorgt voor overzicht in je bekabeling.

 

Tip: Bevestig de 19 inch stekkerdoos aan de achterste twee stijlen in je patchkast en plaats op dezelfde hoogte in de voorste twee stijlen een klein apparaat dat niet de hele kastdiepte nodig heeft. Hierdoor neemt de stekkerdoos geen extra ruimte (hoogte unit) is beslag.

Extra beveiliging

Als je netwerkapparatuur aansluit op een stekkerdoos is het verstandig een stekkerdoos met extra beveiliging te kiezen zodat de netwerkapparatuur minder gevaar loopt op schade die door plotselinge spanningspieken kan worden veroorzaakt. Extra beveiligde stekkerdozen zijn verkrijgbaar met Master Overload en Surge Protection Device.

Master Overload

Een toegevoegde functie van een stekkersoos is een Master Overload (MO). Master Overload houdt in dat wanneer er stroom hoger dan 16 ampère wordt gevraagd van de aangesloten apparatuur, deze automatisch afschakelt middels de ingebouwde zekering.

Surge Protection Device

Een stekkerdoos met Surge Protection Device (SPD) heeft een geïntegreerde overspanningsbeveiliging en beschermt apparatuur tegen onverwachte spanningspieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blikseminslag. De SPD schakelaar zorgt er dan voor dat het stekkerblok automatisch wordt uitgeschakeld.