Stekkerdozen

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stroomvoorziening kopen?

Voor het maken van een netwerkverbinding zijn meerdere apparaten en accessoires nodig. De kans is groot dat het merendeel van de apparatuur op stroom werkt. Het is niet handig om voor elk apparaat een stroomkabel uit de kast te laten komen, door gebruik te maken van stroomvoorziening is geplaatste apparatuur in een wandkast of patchkast snel te voorzien van een werkende stroomaansluiting.

Stroomvoorziening (stekkerdozen) is verkrijgbaar in 3 soorten, 2 keer 8-voudige stekkerdozen en 1 keer een 15-voudige stekkerdoos. Deze stekkerdozen zijn voorzien van 19-inch montageprofielen waardoor het plaatsen in een patchkast snel en gemakkelijk gedaan kan worden. De 8-voudige stekkerdozen zijn horizontaal in de kast te plaatsen, meervoudige stekkerdozen zijn enkel horizontaal plaatsbaar.

Er zijn 2 verschillende 8-voudige stekkerdozen, één versie met en één versie zonder overspanningsbeveiliging. Overspanningsbeveiliging houdt in dat wanneer er te veel spanning op de stroomvoorziening komt te staan, deze gelijk automatisch wordt uitgeschakeld. Op deze manier wordt de aangesloten apparatuur beschermt tegen overspanning.