Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Stekkerdozen

per pagina

Stroomvoorziening kopen?

Voor het maken van een netwerkverbinding zijn meerdere apparaten en accessoires nodig. De kans is groot dat het merendeel van de apparatuur op stroom werkt. Het is niet handig om voor elk apparaat een stroomkabel uit de kast te laten komen, door gebruik te maken van stroomvoorziening is geplaatste apparatuur in een wandkast of patchkast snel te voorzien van een werkende stroomaansluiting.

Stroomvoorziening (stekkerdozen) is verkrijgbaar in 3 soorten, 2 keer 8-voudige stekkerdozen en 1 keer een 15-voudige stekkerdoos. Deze stekkerdozen zijn voorzien van 19-inch montageprofielen waardoor het plaatsen in een patchkast snel en gemakkelijk gedaan kan worden. De 8-voudige stekkerdozen zijn horizontaal in de kast te plaatsen, meervoudige stekkerdozen zijn enkel horizontaal plaatsbaar.

Er zijn 2 verschillende 8-voudige stekkerdozen, één versie met en één versie zonder overspanningsbeveiliging. Overspanningsbeveiliging houdt in dat wanneer er te veel spanning op de stroomvoorziening komt te staan, deze gelijk automatisch wordt uitgeschakeld. Op deze manier wordt de aangesloten apparatuur beschermt tegen overspanning.