Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Stroomkabels

Een passende stroomkabel online kopen

stroomkabel kopenEen pc, monitor, server en TV zijn voorbeelden van apparaten die stroomtoevoer nodig hebben om te kunnen functioneren. De juiste stroomkabel wordt in principe altijd meegeleverd bij het gekochte product. De mogelijkheid bestaat dat de meegeleverde voedingskabel niet naar wens is. Gaat de voorkeur uit naar een andere kleur of lengte? Of is de huidige kabel misschien aan vervanging toe? Bij UTP-Kabel.nl kun je eenvoudig een passende stroomkabel kopen met de juiste type stekker.

Verschillende soorten stroomkabels

Er zijn vele verschillende stroomkabels beschikbaar. Allemaal dienen ze hetzelfde doel namelijk het betreffende apparaat van stroom te voorzien zodat deze ingeschakeld kan worden. Het kan zijn dat je een platte- of een haakse stroomkabel nodig hebt om het apparatuur op de juiste wijze te kunnen aansluiten. Het kan ook voorkomen dat een apparaat vraagt naar een bepaalde type stekker. Maar welke variant ben je nu nodig?

Apparaatsnoer c7/ Euro stroomkabel
Een apparaatsnoer c7 is te herkennen aan de ene zijde platte stekker en is voorzien van een C7 aansluitplug aan de andere zijde. Daarom wordt de kabel ook wel apparaatsnoer C7 genoemd. Door de platte stekker is de voedingskabel C7 te gebruiken in kleine stekkerdozen en neemt daardoor ook weinig ruimte in beslag. Deze kabel wordt door veel apparatuur gebruikt, waaronder ook gameconsoles.

Schuko stroomkabels
Een schuko stroomkabel is voorzien van een dikke ronde stekker met aan de boven- en onderkant platte aardingspunten. Aan de andere zijde kan de voedingskabel voorzien zijn van een c5, c13 of c15 stekker. De c5 stekker wordt ook wel de Mickey Mouse stekker genoemd, herkenbaar aan de drie uitstekende pinnen. Een c13 is juist het omgekeerde van een c5 stekker. Een c13 is namelijk voorzien van drie gaten.
Met name voor de zwaardere apparatuur, zoals bijvoorbeeld een server, wordt deze kabel veel gebruikt.

Verloopkabels
Het kan voorkomen dat een stroomkabel moet worden omgevormd of verlengd. In dit geval zijn verloop kabels de ideale oplossing. Met een verloopkabel kan bijvoorbeeld een C14 stroomkabel worden aangesloten op een c13 aansluitpoort. tevens bestaat de mogelijkheid een kabel te verlengen.

Diverse kleuren stroomkabels

Logischerwijs wordt er bij het inrichten van het apparatuur in de betreffende ruimte ook rekening gehouden met kleurgebruik. Om deze reden zijn er stroomkabels in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat wanneer deze zichtbaar zijn niet afsteken tegen het interieur. Kies met behulp van ons kleurfilter aan de linkerzijde eenvoudig voor een witte, zwarte of grijze stroomkabel.

Koop een voedingskabel bij UTP-Kabel.nl

Voedingskabel zijn eenvoudig te bestellen op onze website UTP-Kabel.nl. Ook al zijn wij gespecialiseerd in UTP kabels wij willen er tevens voor zorgen dat het gewenste apparatuur ook daadwerkelijk functioneert. Koop daarom ook eenvoudig een voedingskabel voor de pc, stroomkabel voor de monitor of een voedingskabel voor de TV bij UTP-Kabel.nl. Indien op werkdagen voor 16:00 uur besteld, verzenden wij jouw bestelling deze dezelfde dag nog!