Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Stroomkabels

Een passende stroomkabel online kopen

stroomkabel kopenEen pc, monitor, server en TV zijn voorbeelden van apparaten die stroomtoevoer nodig hebben om te kunnen functioneren. De juiste stroomkabel wordt in principe altijd meegeleverd bij het gekochte product. De mogelijkheid bestaat dat de meegeleverde voedingskabel niet naar wens is. Gaat de voorkeur uit naar een andere kleur of lengte? Of is de huidige kabel misschien aan vervanging toe? Bij UTP-Kabel.nl kun je eenvoudig een passende stroomkabel kopen met de juiste type stekker.

Verschillende soorten stroomkabels

Er zijn vele verschillende stroomkabels beschikbaar. Allemaal dienen ze hetzelfde doel namelijk het betreffende apparaat van stroom te voorzien zodat deze ingeschakeld kan worden. Het kan zijn dat je een platte- of een haakse stroomkabel nodig hebt om het apparatuur op de juiste wijze te kunnen aansluiten. Het kan ook voorkomen dat een apparaat vraagt naar een bepaalde type stekker. Maar welke variant ben je nu nodig?

Apparaatsnoer c7/ Euro stroomkabel
Een apparaatsnoer c7 is te herkennen aan de ene zijde platte stekker en is voorzien van een C7 aansluitplug aan de andere zijde. Daarom wordt de kabel ook wel apparaatsnoer C7 genoemd. Door de platte stekker is de voedingskabel C7 te gebruiken in kleine stekkerdozen en neemt daardoor ook weinig ruimte in beslag. Deze kabel wordt door veel apparatuur gebruikt, waaronder ook gameconsoles.

Schuko stroomkabels
Een schuko stroomkabel is voorzien van een dikke ronde stekker met aan de boven- en onderkant platte aardingspunten. Aan de andere zijde kan de voedingskabel voorzien zijn van een c5, c13 of c15 stekker. De c5 stekker wordt ook wel de Mickey Mouse stekker genoemd, herkenbaar aan de drie uitstekende pinnen. Een c13 is juist het omgekeerde van een c5 stekker. Een c13 is namelijk voorzien van drie gaten.
Met name voor de zwaardere apparatuur, zoals bijvoorbeeld een server, wordt deze kabel veel gebruikt.

Verloopkabels
Het kan voorkomen dat een stroomkabel moet worden omgevormd of verlengd. In dit geval zijn verloop kabels de ideale oplossing. Met een verloopkabel kan bijvoorbeeld een C14 stroomkabel worden aangesloten op een c13 aansluitpoort. tevens bestaat de mogelijkheid een kabel te verlengen.

Diverse kleuren stroomkabels

Logischerwijs wordt er bij het inrichten van het apparatuur in de betreffende ruimte ook rekening gehouden met kleurgebruik. Om deze reden zijn er stroomkabels in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat wanneer deze zichtbaar zijn niet afsteken tegen het interieur. Kies met behulp van ons kleurfilter aan de linkerzijde eenvoudig voor een witte, zwarte of grijze stroomkabel.

Koop een voedingskabel bij UTP-Kabel.nl

Voedingskabel zijn eenvoudig te bestellen op onze website UTP-Kabel.nl. Ook al zijn wij gespecialiseerd in UTP kabels wij willen er tevens voor zorgen dat het gewenste apparatuur ook daadwerkelijk functioneert. Koop daarom ook eenvoudig een voedingskabel voor de pc, stroomkabel voor de monitor of een voedingskabel voor de TV bij UTP-Kabel.nl. Indien op werkdagen voor 16:00 uur besteld, verzenden wij jouw bestelling deze dezelfde dag nog!