Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten 450mm diep

per pagina

Wandkasten 450mm diep kopen?

In deze tijd kan en mag een goed werkende netwerkverbinding niet ontbreken, bijna alles draait tegenwoordig om het internet. Om een netwerkverbinding tot stand te brengen is een combinatie van verschillende apparatuur nodig. Deze apparatuur is vaak kostbaar en belangrijk, daarom is een nette en veilige opberging belangrijk. Wandkasten 450mm diep zijn hiervoor goed geschikt.

Wandkasten 450mm diep zijn metalen kasten met 19 inch montageprofielen. In deze profielen zijn apparaten en accessoires te plaatsen. Het voordeel van 450mm diepe wandkasten is ook gelijk het nadeel, namelijk het compacte formaat. Doordat deze kast minder diep is wordt er ook minder ruimte ingenomen, maar doordat de plaatsbare ruimte van deze kasten slechts 350mm diep is zijn deze kasten niet geschikt voor het opbergen van diepere accessoires en apparaten.