Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor alle kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel verzenden)

Wandkasten 450mm diep

per pagina

Wandkasten 450mm diep kopen?

In deze tijd kan en mag een goed werkende netwerkverbinding niet ontbreken, bijna alles draait tegenwoordig om het internet. Om een netwerkverbinding tot stand te brengen is een combinatie van verschillende apparatuur nodig. Deze apparatuur is vaak kostbaar en belangrijk, daarom is een nette en veilige opberging belangrijk. Wandkasten 450mm diep zijn hiervoor goed geschikt.

Wandkasten 450mm diep zijn metalen kasten met 19 inch montageprofielen. In deze profielen zijn apparaten en accessoires te plaatsen. Het voordeel van 450mm diepe wandkasten is ook gelijk het nadeel, namelijk het compacte formaat. Doordat deze kast minder diep is wordt er ook minder ruimte ingenomen, maar doordat de plaatsbare ruimte van deze kasten slechts 350mm diep is zijn deze kasten niet geschikt voor het opbergen van diepere accessoires en apparaten.