Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten

Wandkasten kopen?

Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van het internet, om verbinding te maken met het internet is echter wel een netwerkverbinding nodig. Een netwerkverbinding wordt tot stand gebracht door een combinatie van verschillende apparatuur en accessoires, welke vaak erg duur en belangrijk zijn. Om deze apparatuur netjes, veilig en overzichtelijk op te bergen kan er gebruik worden gemaakt van wandkasten.

Een wandkast is een metalen kast welke aan de muur of onder het bureau gemonteerd kan worden. Elke wandkast beschikt over 19 inch montageprofielen waarin apparatuur en accessoires met 19 inch profielen snel en gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Er zijn 3 verschillende soorten wandkasten, de 450mm diepe kast, de 600mm diepe kantelbare kast en de 600mm diepe kast met volledige inbouwdiepte. Op de betreffende categoriepagina's worden deze kasten verder uitgelicht.