Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel)

Wandkasten (ook voor thuis)

Wandkasten kopen?

Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van het internet, om verbinding te maken met het internet is echter wel een netwerkverbinding nodig. Een netwerkverbinding wordt tot stand gebracht door een combinatie van verschillende apparatuur en accessoires, welke vaak erg duur en belangrijk zijn. Om deze apparatuur netjes, veilig en overzichtelijk op te bergen kan er gebruik worden gemaakt van wandkasten.

Een wandkast is een metalen kast die aan de muur of onder het bureau gemonteerd kan worden. Elke wandkast beschikt over 19 inch montageprofielen waarin apparatuur en accessoires met 19 inch profielen snel en gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Er zijn 3 verschillende soorten wandkasten, de 450mm diepe kast, de 600mm diepe kantelbare kast en de 600mm diepe kast met volledige inbouwdiepte. Op de betreffende categoriepagina's worden deze kasten verder uitgelicht.