Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor alle kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel verzenden)

Wandkasten 600mm diep, kantelbaar

per pagina

Wandkasten 600mm diep, kantelbaar kopen?

Wandkasten worden gebruikt om apparatuur en accessoires, welke nodig zijn om een netwerkverbinding tot stand te brengen, veilig en netjes op te bergen. Wanneer er slechts een beperkt aantal units in de kast geplaatst hoeven te worden, maar er geregeld aanpassingen hieraan gedaan moeten worden, komen wandkasten 600mm diep, kantelbaar goed van pas.

Wandkasten 600mm diep, kantelbaar beschikken over een zwenkdeel waar de apparatuur en accessoires in geplaatst kunnen worden. Dit zwenkdeel is snel en eenvoudig open en dicht te klappen, waardoor de achterzijde van apparaten en accessoires gemakkelijk te bereiken is voor het doen van aanpassingen en controles. Er kan bij deze kasten gekozen worden om het mechanisme wel of niet te gebruiken. De maximaal te gebruiken inbouwdiepte van deze kasten bedraagt 350mm.