Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten 600mm diep, kantelbaar

per pagina

Wandkasten 600mm diep, kantelbaar kopen?

Wandkasten worden gebruikt om apparatuur en accessoires, welke nodig zijn om een netwerkverbinding tot stand te brengen, veilig en netjes op te bergen. Wanneer er slechts een beperkt aantal units in de kast geplaatst hoeven te worden, maar er geregeld aanpassingen hieraan gedaan moeten worden, komen wandkasten 600mm diep, kantelbaar goed van pas.

Wandkasten 600mm diep, kantelbaar beschikken over een zwenkdeel waar de apparatuur en accessoires in geplaatst kunnen worden. Dit zwenkdeel is snel en eenvoudig open en dicht te klappen, waardoor de achterzijde van apparaten en accessoires gemakkelijk te bereiken is voor het doen van aanpassingen en controles. Er kan bij deze kasten gekozen worden om het mechanisme wel of niet te gebruiken. De maximaal te gebruiken inbouwdiepte van deze kasten bedraagt 350mm.