Inklappen
 

Gratis verzending op kabels
en kleine pakketten vanaf €10

We bezorgen onze kabels en kleine pakketten van €10 gratis bij je thuis of op kantoor. 

 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending voor alle kabels vanaf €10
  • Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar
  • Particulier en zakelijk (ook whitelabel verzenden)

Wandkasten 600mm diep

per pagina

Wandkasten 600mm diep kopen?

Een netwerkverbinding wordt gevormd door een combinatie van verschillende apparatuur en accessoires, zoals patchpanelen en switches. Deze accessoires en apparaten zijn vaak erg duur en ook erg belangrijk, om deze apparatuur veilig en netjes op te bergen kan er gebruik worden gemaakt van wandkasten 600mm diep.

Wandkasten 600mm diep zijn metalen kasten met 19 inch montageprofielen. In deze profielen zijn accessoires en apparatuur, welke beschikken over 19 inch profielen, snel, gemakkelijk en overzichtelijk op te bergen. Deze kasten kennen een bruikbare inbouwdiepte van 450mm en een breedte van 600mm. Elke wandkast is voorzien van een glazen voordeur en metalen zijbeplating.