STP CAT6a Toolless Slim Cable Connector

Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
WE-79-579

Deze connector is ontworpen voor de acht-draads verbinding, uitbreiding, reparatie of omleiding van de data over uw cat6a kabel. Door zijn compacte formaat maakt omvangrijke verbindingen als junction boxes overbodig. Daarnaast is deze verbinding makkelijk te plaatsen in kabelgoten en aan beide kanten voorzien van een trekontlasting. Het product is ongelofelijk makkelijk te monteren, hier is dan ook geen speciaal gereedschap voor benodigd. De stevige behuizing is gemaakt van spuitgietzink.


 • AWG: 24/1 tot 22/1 datakabels
 • Kabeldiameter: (massieve draad): 0,5-0,64 mm
 • Kabeldiameter (streng): 0,61-0,76 mm
 • Kabeldiameter: 5,0-9,7 mm
Gerelateerde blogartikelen (4)

Product Specificaties

SKU
WE-79-579
Uitvoering
Cat6a
Beschermklasse
Shielded
Montage connector
Toolless
Wordt verstuurd per
Pakket
Laat uw eigen review achter!
U reviewt:STP CAT6a Toolless Slim Cable Connector
U beoordeelt:
 • Wat is RJ45

  Wat is RJ45?

  De term RJ45 is voor velen onbekend, toch heeft iedereen er (bijna) dagelijks mee te maken. Een computer, modem, ethernet switch en Smart TV's zijn voorzien van een RJ45 poort. Een RJ45 poort wordt ook wel internetpoort genoemd en wordt gebruikt om een internet kabel voorzien van een RJ45 connector aan te sluiten.

  Lees verder
 • Keystones en internetstekkers: waar worden ze voor gebruikt en wat zijn de verschillen

  Keystones en internetstekkers: waar worden ze voor gebruikt en wat zijn de verschillen

  Keystones en internetstekkers: waar worden ze voor gebruikt en wat zijn de verschillen? Niet voor iedereen is het verschil tussen keystones en internetstekkers even duidelijk, daarom gaan we daar eens verder op in. Wat is precies het verschil en waar worden ze beide voor gebruikt?

  Lees verder
 • Hoe leg ik een bekabeld thuisnetwerk aan?

  Hoe leg ik een bekabeld thuisnetwerk aan?

  Regelmatig krijgen wij de vraag: "hoe leg ik een thuisnetwerk aan?" en "Welke kabels moet ik hiervoor gebruiken?" Tegenwoordig is iedereen in het bezit van (spel-) computers, tablets en smart TV's die zich op meerdere locaties in het huis bevinden. Uiteraard dienen deze allemaal te beschikken over een internetverbinding. Hoe u uw thuisnetwerk wilt inrichten is geheel afhankelijk van uw wensen. In deze blog wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een thuisnetwerk aanlegt.

  Lees verder
 • Hoe maak ik een UTP kabel?

  U wilt graag een nieuwe UTP kabel leggen maar niet zo'n groot gat boren dat de connector er door gaat.
  U koopt bij een betrouwbare webshop een UTP kabel op rol met enkele connectoren en trekt deze kabel naar de plek van bestemming… Maar dan? HELP! Hoe maak ik er een connector op?

  Lees verder