Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a connectoren

per pagina

Cat6a connector kopen?

Als u qua netwerk goed voorbereid wilt zijn op de toekomst, kiest u voor UTP kabels in de categorie Cat6a. Een Cat6a kabel bied 10 GB/s met een doorvoersnelheid van 500 MHz. Om deze prestatie te kunnen bereiken, moeten de Cat6a kabels worden afgewerkt met een Cat6a connector. Koop bij UTP-kabel.nl een Cat6a connector in verschillende varianten.

Welke Cat6a connector moet ik kiezen?

Een internetkabel en de cat6a connector die gebruikt worden dienen dezelfde eigenschappen te hebben. U combineert dus een unshielded Cat6a kabel met een unshielded Cat6a connector en een shielded kabel met een shielded connector. Let er ook op of u een kabel gebruikt met stugge of soepele kern. Deze worden op een andere manier aangesloten en u dient hiervoor dan ook de juiste Cat6a connector voor soepele of stugge kabels te gebruiken om een betrouwbare internetverbinding tot stand te brengen.

Verschillende varianten Cat6a connectoren

Er zijn diverse connectoren verkrijgbaar, zijnde RJ11, RJ45, keystones, koppelstukken en junction boxes. Een RJ11 connector wordt gebruikt voor telefonie. U gebruikt een RJ45 Cat6a connector om internetverbindingen te maken. Een keystone wordt doorgaans voor patchpanels gebruikt. Met een koppelstuk kunt u 2 patchkabels verlengen, dit kan tevens ook met een junction box, die u tevens kunt gebruiken om defecte UTP kabels te repareren. Onze Cat6a patchkabels zijn aan beide kabeluiteinden reeds voorzien van RJ45 cat6a connector. Bij kabels op rol dient u de benodigde connectoren apart te kopen en op de kabel af te monteren.
Wist u trouwens dat de Cat6a connector ook gebruikt wordt voor Cat7 kabels? Een Cat7 RJ45 connector is op dit moment niet verkrijgbaar en omdat de RJ45 Cat6a connector dezelfde snelheden ondersteunt als Cat7, is deze compatibel met Cat7 kabels.

Aanleggen van een netwerk

U heeft een Cat6a kabel op rol en de bijpassende RJ45 Cat 6a connectoren in huis, en nu? Het aanleggen van een (thuis-) netwerk dient zorgvuldig te worden gedaan zodat u zeker kunt zijn van een stabiele internet verbinding.

Bestel uw netwerk benodigdheden bij UTP-kabel.nl

UTP-kabel.nl bied een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige UTP-kabels, connectoren, netwerk accessoires en gereedschap. Bestel eenvoudig, snel en voordelig online bij UTP-kabel.nl.