Krimptang metaal voor RJ45

Beoordeling:
92% of 100
€ 9,99 € 12,09
Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
p16

Om connectoren te bevestigen aan een netwerkkabel is een krimptang benodigd. Met een krimptang kunnen aderparen die in een connector zijn geschoven worden vastgedrukt in de connector.

Gerelateerde blogartikelen (3)

Product Specificaties

SKU
p16
Wordt verstuurd per
Pakket
Laat uw eigen review achter!
U reviewt:Krimptang metaal voor RJ45
U beoordeelt:
 • Wat zijn de voordelen van een professionele krimptang?

  Wat zijn de voordelen van een professionele krimptang?

  Tegenwoordig wordt in elke woning en elk bedrijfspand een internetkabel gebruikt. Bij een nieuwbouw of renovatie wordt vaak ook het netwerk onder handen genomen. Bij werkzaamheden aan het netwerk is één hulpmiddel onmisbaar, namelijk de professionele krimptang. Met een krimptang bevestigt u connectoren aan een UTP-kabel. De tang drukt aderparen die in een connector zijn geschoven vast. Hieronder beschrijven wij de belangrijkste voordelen voor het kopen van een professionele krimptang.

  Lees verder
 • Hoe leg ik een bekabeld thuisnetwerk aan?

  Hoe leg ik een bekabeld thuisnetwerk aan?

  Regelmatig krijgen wij de vraag: "hoe leg ik een thuisnetwerk aan?" en "Welke kabels moet ik hiervoor gebruiken?" Tegenwoordig is iedereen in het bezit van (spel-) computers, tablets en smart TV's die zich op meerdere locaties in het huis bevinden. Uiteraard dienen deze allemaal te beschikken over een internetverbinding. Hoe u uw thuisnetwerk wilt inrichten is geheel afhankelijk van uw wensen. In deze blog wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een thuisnetwerk aanlegt.

  Lees verder
 • Hoe maak ik een UTP kabel?

  U wilt graag een nieuwe UTP kabel leggen maar niet zo'n groot gat boren dat de connector er door gaat.
  U koopt bij een betrouwbare webshop een UTP kabel op rol met enkele connectoren en trekt deze kabel naar de plek van bestemming… Maar dan? HELP! Hoe maak ik er een connector op?

  Lees verder