LSA punch down tool met schaar (dogger)

Beoordeling:
96% of 100
€ 7,00 € 8,47
Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
DC-TOOL-LSA

Een LSA punch down tool wordt gebruikt om aderparen van een gestripte installatiekabel te bevestigen aan een LSA strook en worden direct overtollige lengtes automatisch afgeknipt.

Gerelateerde blogartikelen (2)

Product Specificaties

SKU
DC-TOOL-LSA
Wordt verstuurd per
Pakket
Laat uw eigen review achter!
U reviewt:LSA punch down tool met schaar (dogger)
U beoordeelt:
 • Een patchpaneel afmonteren, hoe werkt dat?

  Een patchpaneel afmonteren, hoe werkt dat?

  Een patchpaneel is eenvoudig te monteren in een serverkast of patchkast en wordt veelal gebruikt voor het aansluiten van diverse telefoon- en netwerkverbindingen. Door een patchpaneel te gebruiken zorgt u voor overzicht en structuur in uw netwerkbekabeling. Maar hoe moet een UTP of FTP kabel op een patchpaneel gemonteerd worden? In dit blog leggen wij het uit.

  Lees verder
 • Hoe leg ik een bekabeld thuisnetwerk aan?

  Hoe leg ik een bekabeld thuisnetwerk aan?

  Regelmatig krijgen wij de vraag: "hoe leg ik een thuisnetwerk aan?" en "Welke kabels moet ik hiervoor gebruiken?" Tegenwoordig is iedereen in het bezit van (spel-) computers, tablets en smart TV's die zich op meerdere locaties in het huis bevinden. Uiteraard dienen deze allemaal te beschikken over een internetverbinding. Hoe u uw thuisnetwerk wilt inrichten is geheel afhankelijk van uw wensen. In deze blog wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een thuisnetwerk aanlegt.

  Lees verder