Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Keystone patchpanelen

Keystone patchpanelen kopen?

Om structuur en overzicht aan te brengen in de bekabeling die een netwerk met zicht meebrengt is het verstandig gebruikt te maken van een patchpaneel. Patchpanelen zijn er in verschillende types, afhankelijk van het netwerk en de wensen wordt een patchpaneel gekozen. 

Keystone patchpanelen zijn de ideale oplossing wanneer verschillende type kabels doorgelust moeten worden, of wanneer niet alle 24 keystone poorten benodigd zijn. Keystone patchpanelen zijn namelijk niet voorzien van keystone connectoren, waardoor u zelf de indeling van het patchpaneel kunt bepalen. Een keystone patchpaneel indelen kan met behulp van keystones. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende type kabels door te lussen op één patchpaneel.